Nieuwsbrief Mei

  1. Lichtcirkel bijeenkomst: “Kom in contact met je Hogere Zelf ”
  2. ParaVisie Magazine: mijn laatste interview voor mijn reeks “Ellen op zoek”
  3. Workshop: “Een zinvol leven” met Gerrit Gielen.

Lichtcirkel: Op 20 Mei Vrijdagmiddag van (14:00 tm 17:00 )

Je Hogere Zelf is jouw bron van liefde. We hoeven niet meer buiten onszelf te zoeken naar onvoorwaardelijke liefde maar kunnen er bewust voor kiezen om contact te maken met de bron in ons. Door middel van krachtige oefeningen, meditatie en visualisaties gaan we contact maken met de engel in jou. Hoe lichter en geïnspireerder jij in het leven staat hoe meer jij je ziel kan leven op aarde.

Deze bijeenkomsten zijn bedoelt om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaat varen op je eigen kompas. Je versterkt je innerlijke wereld en neemt ruimte om te zijn we je bent. Tijdens onze reis keren we naar binnen en help ik je om van je hoofd naar je hart en buik af te dalen. We gaan ons verbinden met het licht en liefde in onszelf en onze wortels. Dit alles met elkaar in verbondenheid door middel van een prachtige healing Lichtcirkel, oefeningen, zang en dans.

Lichtcirkel: Een Lichtcirkel is een energetische groepshealing. Dit is een proces van versmelting van lichaam en geest. Als je lichaam, geest en ziel één zijn, dan ben je heel, puur en verbonden met alles en iedereen om je heen.

Review: In februari was de eerste lichtcirkel van Ellen op locatie en wat was dit fijn! Er hangt een hele fijne, ongedwongen sfeer en wat vooral heel fijn is dat het allemaal niet te zwaar wordt. Gewoon op een leuke manier, met verschillende oefeningen, dichter bij jezelf komen en vooral de dansjes maken je spontaan weer blij 🙂 Tilly Janssen

Voor meer info over de lichtcirkel en opgave: https://www.lightworker.eu/lichtcirkel…/lichtcirkels-live/

Zie ik je dan?

Kom in contact met je Hogere Zelf

ParaVisie Magazine met “Ellen op Zoek” met deze keer als gast Zero waste artist “Lynn kate Rosdorff.

In ‘Ellen op zoek’ las je de afgelopen maanden interviews met mensen die nieuwe initiatieven hebben bedacht die de wereld meer bezieling geven. Mensen die spiritualiteit concreet maken in de stof.

Het uitgebreide inspirerende interview over Lynn Kates levensverhaal en haar zielsmissie geïllustreerd met prachtige foto’s, ligt vanaf deze week in de grotere boekhandels en is online te koop via: https://paravisiemagazine.nl/bestellen/

Lynn Kate Rosdorff (32) pleit als ‘zero waste textile artist’ voor een schone, eerlijke en duurzame kledingindustrie. Bewustwording brengen in de modewereld is haar missie. Dat doet ze op een kleurrijke, vreugdevolle manier zonder te vergeten het beestje bij z’n naam te noemen: “Wees je bewust van de hoeveelheid vervuiling en uitbuiting die de creatie van jouw kleding met zich meebrengt.” Ellen Worm, voor de laatste keer op pad voor ParaVisie Magazine, zocht haar op in haar atelier te Den Bosch.

Heel blij met dit laatste interview in de reeks. Heel blij mee! ⭐ Ik ga me nu richten op het schrijven van mijn eigen boek: Van Model naar Lichtwerker, de reis naar de engel in mezelf, en stop bij ParaVisie Magazine als interviewer.

Op Vrijdagmiddag 13 Mei organiseer ik met Gerrit Gielen en mooie workshop: “EEN ZINVOL LEVEN”

Een zinvol leven is een vreugdevol leven. Met deze workshop willen we je helpen de blijdschap om te leven weer te (her)ontdekken.

Opbouw workshop

In deze workshop gaan we aan de aan de hand van meditaties, oefeningen, spel en muziek de volgende punten onderzoeken en oefenen:

– Leren accepteren wat er is om je heen.
Wat er ook is, leef in vrede met de mensen en de wereld om je heen. Zolang je in strijd bent met de wereld, verbind je jezelf met de energieën van de wereld die jou weghouden bij je bron. Verandering breng je door vanuit het contact met je bron je licht uit te stralen naar de wereld.

– Accepteer wat er in je is aan pijn, verdriet, frustratie en wanhoop.
Veel mensen zitten zo vol pijn, omdat ze zich afgewezen voelen, dat ze niet meer naar binnen durven te gaan. Het resultaat is stilstand die kan leiden tot depressie. Ga naar binnen en zeg liefdevol ja tegen alle pijn in je: dan gaat het weer stromen. Ontdek dat jij niet die pijn bent maar de helende liefde.

– Zeg ja tegen je ziel, tegen het kind in je, laat dat helemaal stromen en durf van daaruit te leven en te zijn. Laat die scheppingskracht in jezelf toe. Laat je leven weer stromen.

Praktische info

Datum: vrijdag 13 mei 2022
Tijdstip: 13:30 -17:30 uur
Plaats: Nijmegen in de Oorsprong

Een reis naar zingeving met Ellen Worm en Gerrit Gielen ga je mee op reis met ons?

Meer info en opgave via: https://gerrit-gielen.net/praktijk/workshops/workshop-een-zinvol-leven/

Lieve groet, Ellen Worm

Volg me via Instagram voor dagelijkse inspiratie: @lightworker.eu

Voor vragen kan je me mailen via info@lightworker.eu of bel me op: 0648379138

Annuleren kan tot 48 uur van te voren, anders wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.

ParaVisie Magazine