LICHTCIRKELS “VAN HOOFD NAAR HART

Elke maand organiseer ik een ‘Lichtcirkel’ bijeenkomst met als doel bewustzijnsgroei, zelfheling en het hervinden van contact met je innerlijk weten. Verbinden met ons Hart, Ziel en Lichaam…

We hebben behoefte naar verbondenheid in deze rare tijden. We willen ervaren wat het grotere is wat ons samen verbindt. Leven vanuit ons hart en ziel en ervaren en dat er meer is dan het verstand.

Onze bijeenkomsten zijn bedoelt om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaat varen op je eigen kompas. Je versterkt je innerlijke wereld en neemt ruimte om te zijn we je bent.

Tijdens onze reis keren we naar binnen en help ik je om van je hoofd naar je hart en buik af te dalen. We gaan ons verbinden met het licht en liefde in onszelf ( onze tempel) en met elkaar in verbondenheid door middel van een prachtige groepshealing (Lichtcirkel), oefeningen, zang en beweging.  

Wat kan je ongeveer verwachten?

Aankomen: We starten de middag met een naam rondje en we vertellen hoe we erbij zitten.

Aarden: Door contact te maken met onze lichaam door geleide meditatie, beweging en dans.

Lichtcirkel: Energetische groepshealing. Dit is een proces van versmelting van lichaam en geest. Als je lichaam, geest en ziel één zijn, dan ben je heel, puur en verbonden met alles en iedereen om je heen. De licht cirkel bevordert dit proces van ontwikkeling. Het laat je een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling maken. Het laat je in liefde groeien naar eenheid en heelheid in vrijheid en onafhankelijkheid. Leidend in dit proces is je ziel, zij bepaalt wat je nu los mag laten, hoe dat gebeurt en in welk tempo. Het belangrijkste resultaat is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Er ontstaat een verdieping in je leven door vergroting van je Bewust -ZIJN.

Pauze: thee en iets lekkers

Mediteren: Verschillende geleide meditatie oefeningen en of body scan om onze geest tot rust te brengen.

Dansen en Zingen: Meditatieve zang ( Mantra) en vrije expressie dans

Krachtige oefeningen: Verschillende mooie oefeningen per thema weer anders.

Afsluiting: Delen van je ervaringen.

Thema’s van de middagen

11-2  Yin & Yang

18-3  Hart activatie Tijdens de middag gaan we onze hart chakra door middel van allerlei oefeningen en groepshealing activeren. Het hartchakra staat symbool voor de zachte aanwezigheid in onszelf, veiligheid en geborgenheid.

15-4  Innerlijk kind Het innerlijke kind dat nog altijd in je leeft heeft behoefde aan veiligheid en liefde. Als je hier aandacht aan schenkt dan sta je steviger in je schoenen omdat hij of zij zich gezien voelt door jou. We ontfermen ons over het kind in ons en gaan luisteren naar onze eigen unieke behoefden en verlangens. Dit alles doen we spelendewijs en met plezier! 😉

20-5  Contact met je Hogere Zelf Je Hogere Zelf is jouw bron van liefde. We hoeven niet meer buiten onszelf te zoeken naar onvoorwaardelijke liefde maar kunnen er bewust voor kiezen om contact te maken met deze bron in ons. Door middel van krachtige oefeningen en visualisaties gaan we contact maken met de engel ( het licht) in ons.

17-6  Hoog gevoeligheid en Innerlijke kracht: IK-kracht vergroten, zelfvertrouwen versterken, grenzen leren voelen en aangeven en je Hoog Gevoeligheid eren.

Zomerstop

NIEUW: Traject Hoog gevoeligheid en innerlijke kracht, met Gerrit Gielen. Datum: 28-8, 18-9, 16-10. Info volgt nog.

27-11 Lichtcirkel “Ontsteek het licht in jezelf”

Opgave is mogelijk via het “contact formulier” onder aan deze pagina.

Datum en Locatie: Op Vrijdagmiddag van 14:00 uur tm 17:00 uur. Inloop vanaf 13:45. Ben op tijd!

Maximaal 10 mensen. Kosten 35 euro per bijeenkomst.

Annuleren kan tot 48 uur van te voren, anders wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.

Locatie, Groepsruimte: De Oorsprong Nijmegen. Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen. Dat is precies recht tegenover huis nummer 340. Mijn mobiele: 06-48379138

Een gedachte over “LICHTCIRKELS “VAN HOOFD NAAR HART

Reacties zijn gesloten.