Radiant Sound Circle

Groepsruimte de Oorsprong, Nijmegen

Kom naar onze inspirerende sessie en ontdek de kracht van stemexpressie en mantra zingen

Verlang je naar?

  • Jezelf zichtbaarder te maken in de wereld?
  • Leer NEE zeggen!! Voel je grondrecht….
  • In contact te komen met je ware zelf, en je echt gezien voelen?
  • Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf en anderen?
  • De magie van klank te ervaren?
  • Voel je je soms overweldigd door angst en onzekerheid? Ben je op zoek naar een veilige en intieme setting om je ware zelf te laten zien en je stem te laten horen?
  • Wil je ook meer innerlijke vrijheid ontwikkelen? Je eigen ruimte innemen? Goed verankeren met je energie zodat je licht op aarde kan stralen? Kom dan naar de Radiant Sound Circle

“Als Lichtwerker en Spiritueel coach faciliteer ik de Radiant Sound Circle, waar we met behulp van mantra’s en lichtgevende klanken contact maken met ons hogere zelf en innerlijke kracht. Het gaat vooral om het ontdekken en ontwikkelen van onze eigen innerlijke stem door middel van stemexpressie. Daarom staat bij de Radiant Sound Circle stemexpressie centraal, en gebruik ik mantra’s en lichtgevende klanken als ondersteuning bij dit proces.”

“Het gaat dus niet om een grote mantra cirkel, maar om een intieme en persoonlijke setting waarin we onze stemmen en innerlijke licht kunnen laten schijnen.” Ik geloof dat we allemaal de potentie hebben om onze dromen waar te maken en ons volledige potentieel te bereiken. Daarom wil ik anderen helpen om dit te realiseren door middel van helende muziek en coaching.

Of je nu worstelt met angst en onzekerheid of gewoon op zoek bent naar meer betekenis en richting in het leven, ik ben hier om je te begeleiden op jouw unieke pad naar vervulling. Laten we samen de aarde en de hemel verbinden en onze ware potentieel ontdekken. Laat mij je begeleiden naar de stilte en vreugde van je ware zelf, waar we verbonden zijn met elkaar en onze essentie.

Tijdens de Radiant Sound Circle kun je samen met mij en anderen zingen en de kracht van mantra’s en lichtgevende klanken ervaren om je innerlijke stem te versterken door middel van stemexpressie.

De eerst volgende Radiant Sound Circle is op zondagmiddag 25 februari 2024

Overige data’s in 2024: 24 maart, 30 juni en 27 oktober.

Tijdstip van 14:00 tot 17:00 uur

In groepsruimte de Oorsprong in wijk Brakkenstein Driehuizerweg 331 Nijmegen.

Bekijk deze video voor de routebeschrijving: https://youtu.be/4NOu5greEZA?si=dZkvtx7fABrBaaGt

Bijdrage: 45,- Via Hipsy bestel je mijn tickets: https://hipsy.nl/lightworker

Korting: (studenten of mensen met een bijstandsuitkering krijgen een korting en betalen 25) Meld je dan aan via info@lightworker.eu of stuur me een berichtje via WhatsApp ( links groen in beeld )

Op 21 januari geef ik een workshop in Amsterdam zie link: https://hipsy.nl/event/28318-workshop-hooggevoelig-en-geaard

LEES HIERONDER VERSCHILLENDE REVIEWS:

De Radiant Soul Circle van Ellen Worm was een warm bad van licht, liefde en plezier. Mijn Ziel werd gevoed en mijn hart geopend. Wat wil je nog meer op een Pinksterzondag. Aanrader!’

Ellen zet een fijne sfeer neer bij haar bijeenkomsten. Ik voel me er vrij om mezelf te zijn, er is genoeg ruimte voor expressie, humor en spontaniteit. Ellen is open over haar eigen ervaringen waardoor een gelijkwaardige dynamiek ontstaat. Met beide voeten op de grond en tegelijkertijd een focus op spirituele ontwikkeling L. Van Bussel, 23 jaar

‘Super goede vibe. Opbeurende ontmoetingen. Terug naar hart en lichaam. Liefdevolle soundhealing’

Twee korte impressie in onderstaande video’s!

Een gedachte over “Radiant Sound Circle

Reacties zijn gesloten.