“Thuiskomen op Aarde: De Roeping van Lichtwerkers en Jouw Reis van Zelfontdekking” + Jaartraject

Lieve Lichtwerker,

Welkom op jouw unieke reis van licht, liefde en heling. Als spiritueel lifecoach wil ik jou begeleiden op deze bijzondere ontdekkingsreis, waarin we de diepte van jouw ware potentieel zullen verkennen en je zullen helpen om je thuis te voelen op aarde.

Achtergrond: De Roeping van Lichtwerkers

Lichtwerkers zijn bijzondere zielen die vanuit een diepe roeping naar deze aarde zijn gekomen. Ze zijn dragers van een stralend innerlijk licht dat ze willen verspreiden om anderen te verlichten. Hun missie is doordrongen van liefde en compassie, en ze voelen een diepgewortelde wens om de wereld te transformeren met helende energie en hun wijsheid.

Als Lichtwerker draag jij een diep gevoel van verbondenheid met het universum en een innerlijk weten dat je hier bent om een waardevolle bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Je voelt je sterk aangetrokken tot spirituele groei en bewustzijnsverruiming. Jouw gevoeligheid stelt je in staat om de emoties en behoeften van anderen te begrijpen en te helen.

Kenmerken van Lichtwerkers

Deze bijzondere zielen voelen zich vanaf jonge leeftijd anders, en vaak ook buitengesloten, eenzaam en onbegrepen. Naarmate ze ouder worden, ontwikkelen ze zich vaak tot (noodzakelijke) individuen die hun eigen unieke paden moeten ontdekken.

Vaak ervaren ze moeite om binnen bestaande organisatiestructuren en banen hun plek te vinden. Zielvolle wezens hebben van nature een verzet tegen autoriteit, vooral wanneer waarden en regels gebaseerd zijn op machtsvertoon of hiërarchie. Deze anti-autoritaire aard is diep verweven met hun wezen en roeping, zelfs als ze zich bescheiden en terughoudend opstellen.

Een drang tot hulpverlening is intrinsiek aanwezig, wat zich kan uiten in hun beroepskeuze als therapeut, arts, of onderwijzer. Zelfs als hun werkterrein elders ligt, blijft de innerlijke roep tot hulpvaardigheid helder aanwezig.

Een spiritueel bewustzijn kenmerkt hun bestaan, met bewuste of onbewuste herinneringen aan niet-aardse lichtsferen waaruit ze voortkomen. Een vleugje heimwee naar deze sferen kan ze doen voelen als buitenstaanders in de aardse werkelijkheid.

Hun natuurlijk respect voor het leven uit zich in liefde voor dieren en zorg voor het milieu. Geweld en agressie jegens het dieren- en plantenrijk kunnen hen diep bedroeven en emotioneel raken.

Lichtwerkers zijn zachtaardig, gevoelig en empathisch. Het omgaan met agressie en het opkomen voor zichzelf kan een uitdaging zijn. Soms kunnen ze dromerig, zweverig, of zeer idealistisch lijken en zich onvoldoende geaard voelen. Ze hebben momenten van rust en terugtrekking nodig om hun innerlijke balans te herstellen, vooral omdat ze gemakkelijk (negatieve) emoties van anderen oppikken.

Hun ziel heeft vele levens op aarde doorgebracht, gewijd aan spiritualiteit en religie. Ze hebben een rijke geschiedenis als monniken, nonnen, kluizenaars, heksen, sjamanen, medicijnvrouwen of priesters. Binnen wereldse gemeenschappen fungeerden ze als bruggen tussen de aardse en spirituele wereld. Vaak werden ze afgewezen en vervolgd vanwege hun bijzondere gaven. Het diepe trauma van vervolging heeft diepe sporen achtergelaten in hun ziel.

Jaartraject “Thuiskomen in het Licht”: Ontdek je Ware Zelf en Verlicht je Pad

Ben jij een Lichtwerker die zich geroepen voelt om jouw innerlijke licht te laten stralen en een positieve impact te hebben op anderen en de planeet? Wil je jouw spirituele gaven ontwikkelen, innerlijke balans vinden en jezelf begeleiden bij het verwezenlijken van jouw unieke missie?

Ik nodig je uit om deel te nemen aan het jaartraject “Thuiskomen in het Licht.” Gedurende dit bijzondere programma zul je worden begeleid op jouw reis van spirituele groei en zelfontdekking. Ik moedigt je aan om het hemelse én het aardse te verenigen. Alles hoort erbij, dus óók pijn en angsten. Ze wijzen ons op zaken die belicht willen worden. Door ze liefdevol onder ogen te zien, kunnen we groeien naar het eenheidsbewustzijn. Je donkere kanten zijn alle emoties die je vroeger niet kon uiten en beleven

Dit traject is speciaal ontworpen voor gevoelige lichtwerkers zoals jij, die verlangen naar diepere verbinding, zelfvertrouwen en het verspreiden van helende energie in de wereld.

Wat biedt het jaartraject “Thuiskomen in het Licht”?

 1. Persoonlijke Coaching Sessies: Elke twee a drie weken (gedurende 20 keer per jaartraject ) kun je gebruik maken van een 1-uur durende persoonlijke coaching sessie. Tijdens deze sessies zullen we ons richten op jouw individuele behoeften, spirituele en persoonlijke ontwikkeling en het vinden van jouw ware potentieel als Lichtwerker en Hooggevoelig persoon. Ik zal je begeleiden, jouw vragen beantwoorden en je inspireren om je licht te laten schijnen.
 2. Spirituele Groei en Persoonlijke Ontwikkeling: We zullen samen werken aan het versterken van jouw intuïtieve vermogens, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het ontdekken van jouw unieke gaven. Je zult leren hoe je jezelf kunt aarden, energetisch beschermen en in harmonie kunt zijn met de aarde en het universum als hoog gevoelig persoon.
 3. Innerlijke kind Healing: Op deze reis van verlichting zullen we ook aandacht besteden aan jouw innerlijke kind. We zullen samen werken aan het genezen van oude wonden en blokkades, en het loslaten van pijnlijke ervaringen uit het verleden. Jouw hart zal zich openen voor onvoorwaardelijke liefde en je zult jouw licht van binnenuit laten stralen.
 4. Verbinding met de Aarde: Een diepere verbinding met de aarde zal je helpen om je thuis te voelen in deze menselijke ervaring. Door je te verbinden met de aarde, zul je een gevoel van thuis en verankering ervaren, wat je zal helpen om stevig geworteld te blijven terwijl je jouw missie vervult. Ik help je bij het aarden van je licht d.m.v. oefeningen.
 5. Omgaan met Energieën: Als lichtwerker ben je gevoelig voor de energieën om je heen. Ik zal je voorzien van tools om met jouw gevoeligheid om te gaan en je energie in balans te brengen. Leer technieken voor energetische bescherming en gronding, zodat je niet overweldigd raakt door de emoties en energieën van anderen. Samen zullen we werken aan je grenzen voelen door je Ik-kracht te vergroten
 6. Helende Energie: Eenheidshealing zal een integraal onderdeel zijn van dit traject. Je zult een diepere verbinding met jouw helende energie ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen. Dit zal je in staat stellen om jouw unieke helende geschenken te delen en anderen te ondersteunen op hun en je eigen helingsreis. We zullen jouw unieke spirituele missie verhelderen door een stevige basis te leggen voor jouw groei als healer, zul je eerst zelf een healing traject ervaren. Dit stelt je in staat om diepgaand contact te maken met jouw eigen helingsproces en innerlijke balans te vinden. Na dit helingsproces kun je deelnemen aan een healing coaching programma, waarin ik je zal leren hoe je in de toekomst zelf mensen een eenheidshealing kunt geven.
 7. Maandelijkse Bijeenkomsten: Als onderdeel van dit traject heb je de mogelijkheid om elke maand deel te nemen aan bijeenkomsten met gelijkgestemden. Deze bijeenkomsten zullen een veilige ruimte bieden om ervaringen te delen, te leren van elkaar en elkaar te ondersteunen op onze spirituele paden.

“Je bent Lichtwerker, wat zijn jouw problemen?”

Als spiritueel lifecoach begrijp ik dat de reis van een Lichtwerker uniek en uitdagend kan zijn. Tijdens deze bijzondere ontdekkingsreis kunnen er verschillende obstakels en uitdagingen ontstaan. Hier zijn enkele zaken waar lichtwerkers tegen aan kunnen lopen:

 1. Energetische moeheid: Het openstaan voor de energieën van anderen kan soms overweldigend zijn en ons uit balans brengen.
 2. Overmatig meeleven met de wereld: Onze diepe compassie kan soms leiden tot het absorberen van negativiteit en emotionele lasten.
 3. Een gevoel van niet thuis horen: Als lichtwerkers kunnen we ons soms als buitenstaanders voelen in deze aardse werkelijkheid.
 4. Omgaan met gevoeligheid: Onze gevoeligheid kan ons kwetsbaar maken voor prikkels en emoties van anderen.
 5. Terugtrekken en isolatie: Momenten van rust zijn nodig, maar we moeten ervoor waken dat we ons niet te veel terugtrekken.
 6. Zoeken naar onze missie: Soms kunnen we ons verloren voelen en zoeken naar de betekenis van ons leven en onze roeping als Lichtwerker.

Waarom dit traject waardevol is voor jou?

Het jaartraject is speciaal ontworpen voor (gevoelige) Lichtwerker zielen, zoals jij, die verlangen naar diepere verbinding, zelfvertrouwen en het verspreiden van helende energie in de wereld. Je leert je gedrag te doorzien en krijgt inzichten die voor ware eyeopeners zorgen. Je zult met een nieuwe blik naar jezelf kijken en ontdekken wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt in dit leven. Samen zullen we jouw valkuilen en schaduwkanten omarmen als een integraal deel van wie je bent. Ze belemmeren je niet langer om jouw volledige potentieel te leven. Je zult helderheid en focus ervaren en thuiskomen in jezelf. Je zult jezelf niet langer afvragen “Wat doe ik hier op aarde en wat heeft het allemaal voor zin?” – want je zult de betekenis van jouw leven voelen. Hieronder lees de je punten waar we mee aan de slag gaan:

 1. Ontdek je ware potentieel: Tijdens dit traject zul je diep inzicht krijgen in jezelf en jouw unieke gaven als Lichtwerker. Je zult ontdekken wie je werkelijk bent en wat je te bieden hebt aan de wereld.
 2. Heling van oude wonden: Samen zullen we aandacht besteden aan jouw innerlijke kind en oude wonden genezen. Hierdoor zul je je hart openen voor onvoorwaardelijke liefde en vanuit een plek van heelheid jouw licht laten stralen.
 3. Verbinding met de aarde: Door te leren aarden en in harmonie te zijn met de aarde, zul je je thuis voelen in deze menselijke ervaring. Dit geeft je een stevige basis om jouw missie te vervullen.
 4. Zelfvertrouwen en empowerment: Je zult groeien in zelfvertrouwen en kracht, waardoor je met helderheid en focus in het leven staat. Je laat je niet langer belemmeren door valkuilen en schaduwkanten, maar omarmt ze als een integraal deel van wie je bent.
 5. Diepgaande spirituele groei: Je zult jouw intuïtieve vermogens versterken en leren omgaan met energieën om je heen. Dit opent de deur naar een diepere verbinding met jouw helende energie en jouw missie als Lichtwerker.
 6. Gemeenschap van gelijkgestemden: Tijdens het traject kun je deelnemen aan mijn maandelijkse bijeenkomsten met gelijkgestemden. Dit biedt een veilige ruimte om ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen op onze spirituele paden.
 7. Persoonlijke coaching en begeleiding: Met persoonlijke coaching sessies word je individueel begeleid op jouw reis van groei en ontdekking. Je hebt de volledige aandacht en ondersteuning van een ervaren spiritueel lifecoach.
 8. Transformatie naar eenheid: Door pijn en angsten liefdevol onder ogen te zien, zul je groeien naar het eenheidsbewustzijn. Je zult leren hoe je donkere kanten kunt omarmen en gebruiken als kracht in jouw leven.
 9. Een unieke en transformerende ervaring: Dit jaartraject is speciaal ontworpen voor gevoelige lichtwerkers zoals jij. Het biedt een transformerende reis van verlichting en empowerment, waarbij je jouw essentie met de wereld zult delen.
 10. Investeer in jezelf: Door deel te nemen aan “Thuiskomen in het Licht,” investeer je in jouw eigen groei en welzijn. Je geeft jezelf de waardevolle kans om jouw innerlijke licht te laten stralen en een positieve impact te hebben op anderen en de planeet.

Ontdek de waarde van dit bijzondere traject en geef jezelf de geschenk van groei, heling en verlichting. Meld aan voor “Thuiskomen in het Licht” en laat jouw reis van licht, liefde en heling beginnen. 🌟

Investering en Betalingsmogelijkheden:

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw reis van verlichting en empowerment als Lichtwerker. Laten we samen jouw innerlijke licht laten stralen en de wereld om ons heen verrijken met helende energie. Neem vandaag nog contact op om je aan te melden voor dit transformerende jaartraject.

Het jaartraject “Thuiskomen in het Licht” wordt aangeboden voor een bedrag van €2000,-. Om dit voor jou gemakkelijk te maken, kun je ervoor kiezen om de betaling in 4 termijnen van €500,- te voldoen.

Onderaan deze pagina vind je een contactformulier. Vul het in, en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Met liefdevolle groeten, Ellen Worm, Spiritueel Lifecoach

Lees alle artikelen die Ellen heeft geschreven over Lichtwerkers en Hoog gevoelige Mensen https://www.inspirerendleven.nl/author/ellen-worm/

Bekijk hier een interview met Ellen over haar eigen spirituele pad en innerlijk werk als Lichtwerker: https://youtu.be/g8h2u-dn5HA


“De tekst over de roeping en kenmerken van Lichtwerkers is gebaseerd op de inzichten van auteur Pamela Kribbe