Life Coaching traject

Mijn Coaching sessies vinden plaatst in groepsruimte de Oorsprong in Nijmegen of Online.

Wil jij:

  • De regie over je leven weer terugkrijgen?
  • Je emoties weer kunnen (door)voelen?
  • Weer echt gaan leven?
  • Gelukkig zijn met jezelf?
  • In verbinding zijn met jezelf en anderen zonder jezelf te verliezen?
  • Dat er weer balans ontstaat, helderheid, rust, overgave en veiligheid?
  • De bevestiging voelen en krijgen dat je op de juiste weg zit?

Dan is het nu tijd om door middel van een coachingstraject weer in contact te komen met jouw gevoelens en je ware essentie.

Je leert je gedrag te doorzien, wat je enorme eye-openers geeft. Door deze inzichten en bewustwording ga je met een nieuwe blik naar jezelf kijken. Je weet wie je bent en wat je in jouw leven te doen hebt. Je valkuilen en schaduwkanten belemmeren je niet langer om jouw potentieel te leven. Ze zijn een stuk van jezelf en maken je tot wie je bent. Je ervaart helderheid, focus, thuiskomen en kan niet wachten om jouw essentie met de wereld te delen.

Contact met je lichaam ( aarden)

Bij een slechte of geen aarding kun je je een buitenstaander voelen die niet thuis hoort op aarde. ‘Ben ik depressief?’ Ben ik overspannen? Wat doe ik hier op aarde en wat heeft het allemaal voor zin?” kun je je afvragen. De pijn in jezelf aankijken is de sleutel. Maar het vergt moed om met open ogen je diepste emoties van angst en vertwijfeling aan te zien en het te kunnen dragen. In het toewenden naar de pijn bevestig je wie je bent: een wezen dat groter is dan de pijn en dat de kracht heeft de pijn onder ogen te zien en te boven te komen. Dit is een helende ervaring. Aarden, voelen wat je lijf nodig heeft. Thuiskomen in je lichaam en je daarin veilig voelen. De balans vinden tussen het grotere geheel en onze persoonlijkheid. In liefde, overgave, vertrouwen en ademruimte gaan leven. Door middel van oefeningen en filosofie met het rode matje, en huiswerk begeleid ik je weer in contact met jezelf!

Filosofie van het rode matje:

Het rode matje is jouw veilige ruimte. Je kan altijd weer terugkeren naar de geborgenheid van je eigen ruimte, je eigen Mat. Daar ga je reflecteren over je recente ervaringen. Wat is van jouw en wat niet?
Hoe voelt die ervaring, hoe reflecteer je erover. Wat was de essentie van die ervaring en wat voegt die ervaring aan waarde toe aan je leven. Waartoe motiveert die jou? Hier voel je weer je eigen vrijheid en voel je wat klopt en wat niet voor jou. Je doorvoelt je emoties op een veilige manier met grond onder de voeten.

Recensie: “Ik klopte aan bij Ellen omdat ik al lange tijd niet zo lekker in m’n vel en lijf zat. Met één sessie voelde ik mij al opgeluchter en meer in mijn lichaam. Bedankt Ellen voor de rust die je mij terug gegeven hebt! Leonie. (Coachingstraject)”

Prijs: €70,- voor 1 sessie

Prijs: €350,- voor zes sessies ( korting van €70 )

  • Wil je een afspraak maken? Stuur me dan een WhatsApp bericht of bel me op 0648379138