Coachingtraject

Wil jij:

  • De regie over je leven weer terugkrijgen?
  • Je emoties weer kunnen (door)voelen?
  • Weer echt gaan leven?
  • Gelukkig zijn met jezelf?
  • In verbinding zijn met jezelf en anderen zonder jezelf te verliezen?
  • Dat er weer balans ontstaat, helderheid, rust, overgave en veiligheid?
  • De bevestiging voelen en krijgen dat je op de juiste weg zit?

Dan is het nu tijd om door middel van een coachingstraject weer in contact te komen met jouw gevoelens en je ware essentie.

Je leert je gedrag te doorzien, wat je enorme eye-openers geeft. Door deze inzichten en bewustwording ga je met een nieuwe blik naar jezelf kijken. Je weet wie je bent en wat je in jouw leven te doen hebt. Je valkuilen en schaduwkanten belemmeren je niet langer om jouw potentieel te leven. Ze zijn een stuk van jezelf en maken je tot wie je bent. Je ervaart helderheid, focus, thuiskomen en kan niet wachten om jouw essentie met de wereld te delen.

Slechte aarding

Aarden, voelen wat je lijf nodig heeft. Thuiskomen in je lichaam en je daarin veilig voelen. De balans vinden tussen het grotere geheel en onze persoonlijkheid. In liefde, overgave, vertrouwen en ademruimte gaan leven.

Bij een slechte of geen aarding kun je je een buitenstaander voelen die niet thuis hoort op aarde. “wat doe ik hier en wat heeft het allemaal voor zin” kun je je afvragen. De pijn in jezelf aankijken is de sleutel. Maar het vergt moed om met open ogen je diepste emoties van angst en vertwijfeling aan te zien en het te kunnen dragen. In het toewenden naar de pijn bevestig je wie je bent: een wezen dat groter is dan de pijn en dat de kracht heeft de pijn onder ogen te zien en te boven te komen. Dit is een helende ervaring. Ik begeleid je hierin met 1 op 1 coaching via zoom maar nog liever vanuit mijn huis in Malden vlakbij Nijmegen.

Prijs: €50,-

Wil je een afspraak maken? Scrol dan naar beneden voor het contactformulier.

Verplaatsen van de afspraak/afspraak afzeggenLees daarvoor de algemene voorwaarden.