Nieuwsbrief Mei en Juni

Lieve Mensen,

We hebben weer spannend nieuws voor jullie! Op zondagmiddag 28 mei 2023 organiseren Tim Zeegers en ik een nieuw project van mij: The Radiant Sound Circle, een betoverende ervaring die je onderdompelt in de helende kracht van muziek en stem. Van 14.00 uur tot 17.00 uur nodigen we je uit om deel te nemen aan dit magische avontuur waarin zelfontdekking en verbinding centraal staan. Laat je stem klinken, laat je geest meedrijven op de klanken en laat de resonantie je naar nieuwe hoogten brengen. Zorg dat je erbij bent en ervaar de stralende energie die in ons wacht! Het is een stemexpressie middag met als tool Mantra zingen.

Meer info en opgave: https://www.lightworker.eu/uncategorized/radiant-sound-circle/

Maar dat is niet alles! In juni hebben we nog een bijzondere workshop voor jullie in petto. Op zondag 25 juni 2023 nodigen we jullie uit voor een Workshop over Hooggevoeligheid en Aarding, verzorgd door mij Ellen Worm en Gerrit Gielen. Hooggevoelige mensen weten als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om goed gegrond te blijven te midden van alle indrukken die op hen afkomen. In deze workshop leer je concrete technieken en inzichten om jezelf te aarden en jezelf te blijven, zelfs in de meest veeleisende sociale situaties. Ontdek de warmte en liefde van Moeder Aarde, en laat je hooggevoeligheid een krachtige bron van inzicht en verbinding worden.

Meer info en opgave: https://gerrit-gielen.net/praktijk/workshops/hooggevoelig-en-geaard/

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshops. Maak je klaar voor een betoverende Radiant Sound Circle op 28 mei en verdiep je kennis over hooggevoeligheid en aarding op 25 juni. We beloven niet alleen diepgaande inzichten, maar ook veel vrolijkheid en gezelligheid tijdens onze sessies.

Aarding is fijn, dus mis deze kans niet!

Met stralende groeten,

Ellen Worm

Hieronder een sfeerexpressie van de Radiant Sound Circle