(Hoog) Gevoeligheid

Begeleiding bij (Hoog) gevoeligheid  

Ik begeleid kinderen en volwassenen om beter met hun (Hoog) gevoeligheid om te kunnen gaan.  

(Hoog) gevoelige personen zijn zich heel erg bewust van hun omgeving. Ze weten vaak precies wat er in de ander omgaat. Vooral (Hoog)gevoelige kinderen voelen soms geen afscheiding tussen zichzelf en de ander. Alles komt bij ze binnen; sferen, stemmingen, gevoelens en behoeften van anderen. Doordat ze dit ervaren als van henzelf, raken ze verward en gefrustreerd. Er komt veel informatie binnen en ze hebben geen idee hoe ze hiermee om moeten gaan. Hun eigen behoeften en gevoelens raken op de achtergrond. Dit leidt tot uitputting en afwijkend gedrag, zoals heel druk of juist heel stil zijn, slecht slapen, snel boos zijn of zich op school niet meer kunnen concentreren. 

(Hoog) gevoelige kinderen zijn niet ziek, maar hun energiesysteem is laag en hun weerstand is verminderd. Ook volwassenen kunnen (hoog)gevoelig zijn maar ze zijn zich hier niet altijd van bewust of weten met hun gevoeligheid niet goed om te gaan. Dit kan leiden tot een burn-out of het gevoel zichzelf kwijt te zijn.  Ik voel me erg verbonden met kinderen en ik voel ze daarom goed aan. Vanuit mijn eigen ervaring met (Hoog) gevoeligheid  ken ik de uitdagingen van mensen die (extreem) gevoelig zijn.

Wil jij:

  • Weer thuis komen bij jezelf?
  • Je IK-kracht versterken, leren grenzen stellen?
  • In verbinding zijn met jezelf en je omgeving zonder jezelf te verliezen?
  • Balans en rust creëren om prikkels te verwerken?
  • Aardings – oefeningen leren om thuis mee verder te gaan?
  • Eenheidshealing ervaren?

Naast de coaching en oefeningen werk ik (in overleg) ook met Eenheidshealing. In 2010 kwam ik in aanraking met een energetische behandelmethode genaamd “Eenheidshealing”. Deze methode leerde mij om beter te ontspannen en beter in mijn energie te staan, waardoor ik me veiliger ging voelen in de overweldigende maatschappij. Ik kon heel veel loslaten in korte tijd. Hierdoor ontstond er ruimte om gewoon te ZIJN zonder iets te moeten. De zachte en liefdevolle benadering van Eenheidshealing heeft mij aangezet om hier op professioneel vlak mee te gaan werken. Eenheidshealing in combinatie met mijn eigen ervaringen, is een perfecte combinatie om volwassenen en kinderen te ondersteunen in hun weg naar meer stabiliteit en vreugde in hun leven.  

Begeleiding bij (hoog) gevoeligheid kost 40 euro per sessie van 1 uur.

Wil je een afspraak maken? Scrol dan naar beneden voor het contactformulier.