(Hoog) Gevoeligheid (en slechte aarding)

Begeleiding bij (Hoog) gevoeligheid  

Ik begeleid kinderen en volwassenen om beter met hun (Hoog) gevoeligheid om te kunnen gaan.  

(Hoog) gevoelige personen zijn zich heel erg bewust van hun omgeving. Ze weten vaak precies wat er in de ander omgaat. Vooral (Hoog)gevoelige kinderen voelen soms geen afscheiding tussen zichzelf en de ander. Alles komt bij ze binnen; sferen, stemmingen, gevoelens en behoeften van anderen. Doordat ze dit ervaren als van henzelf, raken ze verward en gefrustreerd. Er komt veel informatie binnen en ze hebben geen idee hoe ze hiermee om moeten gaan. Hun eigen behoeften en gevoelens raken op de achtergrond. Dit leidt tot uitputting en afwijkend gedrag, zoals heel druk of juist heel stil zijn, slecht slapen, snel boos zijn of zich op school niet meer kunnen concentreren. 

(Hoog) gevoelige kinderen zijn niet ziek, maar hun energiesysteem is laag en hun weerstand is verminderd. Ook volwassenen kunnen (hoog)gevoelig zijn maar ze zijn zich hier niet altijd van bewust of weten met hun gevoeligheid niet goed om te gaan. Dit kan leiden tot een burn-out of het gevoel zichzelf kwijt te zijn.  Ik voel me erg verbonden met kinderen en ik voel ze daarom goed aan. Vanuit mijn eigen ervaring met (Hoog) gevoeligheid  ken ik de uitdagingen van mensen die (extreem) gevoelig zijn.

Wil jij:

  • Weer thuis komen bij jezelf?
  • Je IK-kracht versterken, leren grenzen stellen?
  • In verbinding zijn met jezelf en je omgeving zonder jezelf te verliezen?
  • Balans en rust creëren om prikkels te verwerken?
  • Aardings – oefeningen leren om thuis mee verder te gaan?
  • Eenheidshealing ervaren?

Naast de coaching en oefeningen werk ik (in overleg) ook met Eenheidshealing. In 2010 kwam ik in aanraking met een energetische behandelmethode genaamd “Eenheidshealing”. Deze methode leerde mij om beter te ontspannen en beter in mijn energie te staan, waardoor ik me veiliger ging voelen in de overweldigende maatschappij. Ik kon heel veel loslaten in korte tijd. Hierdoor ontstond er ruimte om gewoon te ZIJN zonder iets te moeten. De zachte en liefdevolle benadering van Eenheidshealing heeft mij aangezet om hier op professioneel vlak mee te gaan werken. Eenheidshealing in combinatie met mijn eigen ervaringen, is een perfecte combinatie om volwassenen en kinderen te ondersteunen in hun weg naar meer stabiliteit en vreugde in hun leven.  

Slecht aarding

Aarden, voelen wat je lijf nodig heeft. Thuiskomen in je lichaam en je daarin veilig voelen. De balans vinden tussen het grotere geheel en onze persoonlijkheid. In liefde, overgave, vertrouwen en ademruimte gaan leven.

Bij een slechte of geen aarding kun je je een buitenstaander voelen die niet thuis hoort op aarde. “wat doe ik hier en wat heeft het allemaal voor zin” kun je je afvragen. De pijn in jezelf aankijken is de sleutel. Maar het vergt moed om met open ogen je diepste emoties van angst en vertwijfeling aan te zien en het te kunnen dragen. In het toewenden naar de pijn bevestig je wie je bent: een wezen dat groter is dan de pijn en dat de kracht heeft de pijn onder ogen te zien en te boven te komen. Dit is een helende ervaring. Ik begeleid je hierin als je interesse hebt. 1 op 1 coaching kan via zoom maar liever vanuit mijn huis in Malden bij Nijmegen.

Tarieven:

Begeleiding bij (hoog) gevoeligheid kost 50 euro per sessie van 1 uur.

Begeleiding bij (hoog) gevoeligheid met een HEALING bedraagt 60 euro per sessie van 1 uur.

Wil je een afspraak maken? Scrol dan naar beneden voor het contactformulier.

Verplaatsen van de afspraak/afspraak afzeggen

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, wat uiteraard voor kan komen, laat u mij dit dan a.u.b. 24 uur van te voren even weten. Anders ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Dit i.v.m. de voorbereidingen die ik voor u moet treffen, en het feit dat er tijd voor u gereserveerd is die ik op die korte termijn niet meer voor iemand anders kan reserveren. Verplaatsen van de afspraak mag en kan natuurlijk altijd. Laat mij dit a.u.b. tijdig weten.