Hooggevoelig en wat nu?

Mijn Coaching sessies vinden plaatst in groepsruimte de Oorsprong in Nijmegen of Online.

Hulp bij hooggevoeligheid

Welkom op mijn website! Ik bied begeleiding aan voor hooggevoelige individuen die vastlopen in het systeem en zich niet thuis voelen. Als ervaringsdeskundige begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee deze bijzondere mensen te maken hebben. Mijn missie is om hen te helpen hun kwaliteiten te omarmen, zodat ze weer vertrouwen krijgen in hun emoties, innerlijke wijsheid en zich veilig voelen in hun lijf en daarmee op aarde.

Als coach sta ik klaar om hooggevoelige individuen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en zelfontplooiing. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin ze zich begrepen voelen en hun ware zelf kunnen ontdekken. We werken aan het versterken van hun zelfvertrouwen, het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen en het aanleren van praktische vaardigheden om succesvol om te gaan met de uitdagingen die ze tegenkomen.

Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt voor elk individu. Door mijn eigen ervaring als hooggevoelig persoon begrijp ik de innerlijke wereld van deze individuen. Ik kan hen helpen bij het ontdekken en omarmen van hun unieke kwaliteiten, waardoor ze een dieper begrip krijgen van zichzelf en hun plaats in de wereld. Samen zullen we werken aan het normaliseren van hun hooggevoeligheid, zodat ze zichzelf kunnen accepteren en waarderen voor wie ze werkelijk zijn.

Voel je je vastlopen in het huidige systeem en wil je je weer thuis voelen in jezelf? Ik sta klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen een reis beginnen naar groei, zelfacceptatie en het vinden van balans in jouw leven.

Wil jij?

  • Herstel je veiligheid en zelfvertrouwen: Ontdek hoe je een diepere verbinding met je lichaam kunt maken en een gevoel van veiligheid en vertrouwen kunt ontwikkelen. Samen werken we aan technieken en oefeningen om je lichaam beter te begrijpen, te waarderen en te aarden.
  • Omarm je hooggevoeligheid: Vind kracht in je hooggevoeligheid. Ik begrijp hoe overweldigend het kan zijn en help je om je hooggevoeligheid te normaliseren en ermee om te gaan.
  • Een veilige ruimte voor begrip: Hier kun je jezelf zijn en begrepen worden. Ik luister naar je verhaal, erken je ervaringen en bied empathie en begrip voor wat je doormaakt.
  • Versterk je zelfacceptatie en zelfvertrouwen: Omarm je unieke kwaliteiten en sta met meer zelfvertrouwen in het leven. Samen werken we aan het versterken van je zelfacceptatie en zelfvertrouwen.
  • Effectieve emotieregulatie: Leer hoe je je emoties kunt herkennen, begrijpen en reguleren. Dit helpt je om beter om te gaan met overweldigende gevoelens en emotioneel in balans te blijven.
  • Volg je innerlijke wijsheid: Ontdek je innerlijke stem en volg je eigen pad. Leer luisteren naar je intuïtie en neem beslissingen die in lijn zijn met wie je werkelijk bent.

Tarieven:

Prijs: €70,- voor 60 minuten

Wil je een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje via whatsapp of bel me op 0648379138

Lees ook mijn veel gelezen artikel:

Hoe bescherm ik mezelf als ik hoog gevoelig bent? In deze blog lees je ook andere antwoorden op je vraag: Wat kan je doen als je hoog gevoelig bent. En hoe zorg ik dat ik minder gevoelig word? Waar kan een hsp er niet tegen? Of hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven? Hoe kan ik mijn energieveld beschermen? Hoe kan ik aarden? Hoe grond ik beter? Kortom een waardevol artikel vol met tips als je hoog gevoelig bent! https://www.lightworker.eu/hooggevoeligheid/hooggevoelig-bescherm-je-energie-veld/

Als ervaringsdeskundige op het gebied van hoog gevoeligheid kan ik je heel goed begeleiden naar meer veiligheid en stabiliteit en innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Stuur me een berichtje via WhatsApp via het groene icoontje links in beeld of vul het contact formulier in onder aan deze pagina, dan maken we binnenkort een afspraak!

Ik hoor graag van je, Warme groet Ellen