Hooggevoelig en (of) hoogbegaafdheid wat nu?

Mijn Coaching sessies vinden plaatst in groepsruimte de Oorsprong in Nijmegen of Online.

Hulp bij hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid

Welkom op mijn website waar ik hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen en volwassenen begeleid die vastlopen in het systeem en zich niet thuis voelen. Als ervaringsdeskundige begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee deze bijzondere kinderen te maken hebben. Mijn missie is om hen te helpen hun kwaliteiten te normaliseren, zodat ze weer vertrouwen krijgen in hun emoties, innerlijke wijsheid en zich veilig voelen in hun lijf en daarmee op aarde.

Hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen hebben vaak moeite om te gedijen binnen het reguliere onderwijs- en sociale systeem. Ze kunnen zich anders voelen, worstelen met overprikkeling en worstelen met de verwachtingen die de maatschappij hen oplegt. Hierdoor kunnen ze vastlopen en hun unieke kwaliteiten onderdrukken.

Als coach ben ik er om deze kinderen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en zelfontplooiing. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving waarin ze zich begrepen voelen en hun ware zelf kunnen omarmen. Samen zullen we werken aan het versterken van hun zelfvertrouwen, het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen en het aanleren van praktische vaardigheden om succesvol om te gaan met de uitdagingen die ze tegenkomen.

Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt voor elk kind. Ik combineer mijn ervaring als ervaringsdeskundige met coachingstechnieken om een uniek programma te creëren dat aansluit bij de behoeften en doelen van het kind.

Door mijn eigen ervaring als hooggevoelig en hoogbegaafd persoon begrijp ik de innerlijke wereld van deze kinderen. Ik kan ze helpen bij het ontdekken en omarmen van hun unieke kwaliteiten, waardoor ze een dieper begrip krijgen van zichzelf en hun plaats in de wereld. Samen zullen we werken aan het normaliseren van hun hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid, zodat ze zichzelf kunnen accepteren en waarderen voor wie ze werkelijk zijn.

Als jouw kind vastloopt in het huidige systeem en zich niet thuis voelt, sta ik klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we een reis beginnen naar groei, zelfacceptatie en het vinden van balans in het leven van jouw kind.

Wil jij?

  • Je weer veilig voelen in je lichaam: Ik help je om verbinding te maken met je lichaam en om een gevoel van veiligheid en vertrouwen te ontwikkelen. Samen werken we aan technieken en oefeningen die je helpen om je lichaam beter te begrijpen en te waarderen.

  • Normaliseren van hooggevoeligheid: Ik begrijp hoe overweldigend het kan zijn om hooggevoelig te zijn in een wereld die vaak gericht is op prikkels en drukte. Ik help je om je hooggevoeligheid te normaliseren, zodat je deze eigenschap als een kracht kunt zien en kunt leren hoe je ermee om kunt gaan.

  • Erkenning en begrip: Ik bied een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn en waarin je begrepen wordt. Ik luister naar je verhaal, erken je ervaringen en bied empathie en begrip voor wat je doormaakt.

  • Zelfacceptatie en zelfvertrouwen: Samen werken we aan het versterken van je zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Ik help je om je eigen unieke kwaliteiten te omarmen en te waarderen, zodat je met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan.

  • Emotieregulatie: Ik leer je technieken en strategieën om je emoties te herkennen, te begrijpen en effectief te reguleren. Dit helpt je om beter om te gaan met overweldigende gevoelens en om emotioneel in balans te blijven.

  • Innerlijke wijsheid ontwikkelen: Samen verkennen we je innerlijke wijsheid en intuïtie. Ik help je om te leren luisteren naar je innerlijke stem en om je eigen pad te volgen, zodat je beter in staat bent om beslissingen te nemen die in lijn zijn met wie je werkelijk bent.

  • Omgaan met het huidige systeem: Ik bied ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met de uitdagingen van het huidige onderwijs- en sociale systeem. Samen ontwikkelen we strategieën om jouw behoeften beter te communiceren en om jezelf staande te houden in een omgeving die niet altijd aansluit bij jouw unieke kwaliteiten.

  • Individuele begeleiding: Mijn coaching is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ik bied individuele begeleiding en stem mijn aanpak af op jouw unieke persoonlijkheid en situatie.

  • Een positieve en empathische benadering: Ik ben er om je te ondersteun

Tarieven:

Prijs: €70,- voor 60 minuten

Wil je een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje via whatsapp of bel me op 0648379138

Lees ook mijn veel gelezen artikel:

Hoe bescherm ik mezelf als ik hoog gevoelig bent? In deze blog lees je ook andere antwoorden op je vraag: Wat kan je doen als je hoog gevoelig bent. En hoe zorg ik dat ik minder gevoelig word? Waar kan een hsp er niet tegen? Of hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven? Hoe kan ik mijn energieveld beschermen? Hoe kan ik aarden? Hoe grond ik beter? Kortom een waardevol artikel vol met tips als je hoog gevoelig bent! https://www.lightworker.eu/hooggevoeligheid/hooggevoelig-bescherm-je-energie-veld/

Als ervaringsdeskundige op het gebied van hoog gevoeligheid kan ik je heel goed begeleiden naar meer veiligheid en stabiliteit en innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Stuur je een berichtje via WhatsApp of mail me, dan maken we binnenkort een afspraak!

Ik hoor graag van je, Warme groet Ellen