Energetische behandeling

Door de energetische behandeling methode die ik geef kom je weer in contact met je lichaam en de daar opgeslagen emoties. Door de healing daalt je ziel dieper in je lichaam waardoor je je veiliger gaat voelen op aarde, en je stevig in je kracht kan gaan staan en echt kan gaan shinen!

Wat is Eenheidshealing?

Eenheidshealing is een energetische behandeling. Het doel van EenheidsHealing is groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn. EenheidsHealing ruimt beperkende gedrags-, denk- en emotionele patronen op, en dat wat je los mag laten aan bijvoorbeeld karma. Het verbind je weer met de eenheid, zodat lichaam, geest en ziel meer integreren, één worden. Je ziel ervaart steeds puurder het leven op aarde. Het laat je een stap in je ontwikkeling maken. Een grote of kleine, wat je jezelf toestaat.

Wat aan heling onderhevig is, wordt bepaald door je ziel. Zij weet waar je verlangens liggen, wat je nodig hebt en hoe je het beste leert. Jouw ziel is leidend op jouw weg naar heelheid, naar eenheid tussen jouw lichaam, geest en ziel.

EenheidsHealing is een proces dat diep ingrijpt op je emotionele en spirituele beleving, je mentale gedachtepatronen en overtuigingen, en als resultaat daarvan, op je fysieke lichaam.

EenheidsHealing geeft je de mogelijkheid om meer te ZIJN en minder te doen. Het belangrijkste resultaat van EenheidsHealing is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Uiteindelijk bereik je de ‘staat’ van eenheid, waarin van een duaal bewustzijn naar een nonduale ‘staat’ gaat. EenheidsHealing heelt precies hetgeen wat gehealed mag worden. Het is dus niet speciaal voor lichamelijke genezing bedoeld, wat niet wil zeggen dat het geen lichamelijke genezing tot gevolg kan hebben.

Was persoonlijke ontwikkeling eerder een proces waar je hard voor moest werken, met Eenheidsheling is dat anders: persoonlijke en spirituele ontwikkeling kan makkelijker, ruimer, breder, intenser en zoveel meer liefdevol.

Voor wie?

Wil je weer,

  • gelukkig zijn met jezelf en weer shinen?
  • in verbinding zijn met jezelf zonder jezelf te verliezen?
  • dat er weer balans ontstaat, helderheid, rust overgave en veiligheid?
  • de bevestiging krijgen dat je op de juiste weg zit?
  • je eigen ruimte innemen en leven vanuit jouw lichtkracht?
  • weer passie voelen en je ziel op aarde brengen?

Afstandhealing

De  healing gebeurt ook op afstand. Eenheidsheling is kosmisch en daardoor los van tijd en ruimte. Zij kan daarom op afstand gegeven worden. Na de healing plannen we een dan een belafspraak om te bespreken wat er is gebeurd tijdens de heal

Behandeling

Omdat healing een ontwikkelingsproces is, vindt de meest optimale healing plaats in tien sessies, met een sessie per één á twee weken. Hierna is een pauze nodig van tenminste een maand. Dit proces kan op deze manier doorgaan zolang je wenst. Ik geef tijdens de coaching ook praktische oefeningen mee die je thuis kan doen.

Tarieven:

Prijs: €70,- voor 1 sessie

Prijs: €350,- voor zes sessies ( korting van €70 )

Wil je een afspraak maken? Stuur je me dan een WhatsApp bericht of bel me op 0648379138

Reservering afzeggen? Lees daarvoor de algemene voorwaarden.