Eenheidshealing

Wat is Eenheidshealing?

Het doel van EenheidsHealing is groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn. EenheidsHealing ruimt beperkende gedrags-, denk- en emotionele patronen op, en dat wat je los mag laten aan bijvoorbeeld karma. Het verbind je weer met de eenheid, zodat lichaam, geest en ziel meer integreren, één worden. Je ziel ervaart steeds puurder het leven op aarde. Het laat je een stap in je ontwikkeling maken. Een grote of kleine, wat je jezelf toestaat.

Wat aan heling onderhevig is, wordt bepaald door je ziel. Zij weet waar je verlangens liggen, wat je nodig hebt en hoe je het beste leert. Jouw ziel is leidend op jouw weg naar heelheid, naar eenheid tussen jouw lichaam, geest en ziel.

EenheidsHealing is een proces dat diep ingrijpt op je emotionele en spirituele beleving, je mentale gedachtepatronen en overtuigingen, en als resultaat daarvan, op je fysieke lichaam.

EenheidsHealing geeft je de mogelijkheid om meer te ZIJN en minder te doen. Het belangrijkste resultaat van EenheidsHealing is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Uiteindelijk bereik je de ‘staat’ van eenheid, waarin van een duaal bewustzijn naar een nonduale ‘staat’ gaat. EenheidsHealing heelt precies hetgeen wat gehealed mag worden. Het is dus niet speciaal voor lichamelijke genezing bedoeld, wat niet wil zeggen dat het geen lichamelijke genezing tot gevolg kan hebben.

Was persoonlijke ontwikkeling eerder een proces waar je hard voor moest werken, met Eenheidsheling is dat anders: persoonlijke en spirituele ontwikkeling kan makkelijker, ruimer, breder, intenser en zoveel meer liefdevol.

Voor wie?

Voor mensen die meer verbinding willen met wie ze vanuit hun essentie zijn. Hun emoties willen doorvoelen. Veilige, geaard, vanuit innerlijke kracht in het leven willen staan. Meer verbonden met hun lichaam.

Afstandhealing

De  healing gebeurt ook op afstand. Eenheidsheling is kosmisch en daardoor los van tijd en ruimte. Zij kan daarom op afstand gegeven worden. Na de healing plannen we een dan een belafspraak om te bespreken wat er is gebeurd tijdens de heal

Behandeling

Omdat healing een ontwikkelingsproces is, vindt de meest optimale healing plaats in tien sessies, met een sessie per één á twee weken. Hierna is een pauze nodig van tenminste een maand. Dit proces kan op deze manier doorgaan zolang je wenst. Ik geef tijdens de coaching ook praktische oefeningen mee die je thuis kan doen.

Tarieven:

Eenheidshealing op AFSTAND Prijs: €40,-

Eenheidshealing op locatie Prijs: €50,-

Eenheidshealing op locatie inclusief coaching Prijs: €60,-

Wil je een afspraak maken? Scrol dan naar beneden voor het contactformulier.

Reservering afzeggen? Lees daarvoor de algemene voorwaarden.