WORKSHOP: Hooggevoelig èn geaard

WORKSHOP: Hooggevoelig èn geaard

Ellen Worm en Gerrit Gielen, in Amsterdam

Zondag 21 januari 2024

13:00 tm 17:00 uur

Hooggevoelige personen ervaren vaak uitdagingen om in balans te blijven te midden van de overweldigende stroom aan prikkels in onze samenleving, vooral in sociale situaties. Ze zijn gevoelig voor de emoties van anderen en kunnen deze intens aanvoelen. Wanneer deze gevoeligheid overweldigend wordt en ze energetisch uitgeput raken, zoeken ze vaak hun toevlucht in hun gedachten. Hierdoor kunnen ze moeite hebben om in contact te blijven met hun emoties en hun lichaam, omdat deze worden overspoeld door externe energieën. Dit leidt tot een gebrek aan aarding.

Maar wat betekent het concreet om niet goed gegrond te zijn? Het betekent dat je je niet volledig verbonden voelt met de wereld om je heen, dat je jezelf regelmatig afvraagt waar je thuishoort. Het kan leiden tot twijfel over jezelf en je capaciteiten, en je kunt het gevoel hebben dat je tekortschiet. Soms leidt dit zelfs tot depressie en het gevoel dat je er niet toe doet.

Hoe kun je als hooggevoelige persoon goed geaard worden en blijven? Dat is het onderwerp van deze workshop.

Het antwoord begint met het gebruik van je hooggevoeligheid om je bewust te worden van de Aarde als een oud en wijs vrouwelijk wezen dat je liefdevol verwelkomt. Aarding houdt in dat je je hart opent voor de liefde van de Aarde. Dit is mogelijk wanneer je erkent dat de Aarde een warm en liefdevol bewustzijn bezit, en juist jij als hooggevoelige persoon bent in staat om dat te ontdekken.

Vanuit deze hernieuwde verbinding met de Aarde kun je krachtiger in de wereld staan en in contact blijven met jezelf.

Wij, Ellen en Gerrit, willen je graag ondersteunen bij het hervinden van een stevige en liefdevolle aarding en nodigen je uit om deel te nemen aan deze workshop, waarin we je begeleiden met meditaties, oefeningen en gezelligheid. Natuurlijk zal er ook muziek zijn, met dans en mantra zingen. Ontdek de vreugde van aarding!

Praktische info

Datum: zondag 21 januari 2024

Tijd: van 13:00 tot 17: 00 uur.

Locatie: De bijeenkomsten vinden plaats in de hoekkamer van het spiritueel centrum de Roos

Adres: P.C. Hoofdstraat 183

1071 BW Amsterdam

Kosten: 125,- Euro

Maximaal: 12 personen

Telefoonnummer: 0648379138

Gerrit Gielen (1956), spiritueel therapeut in ’s-Heereberg, biedt bezielende meditaties die je optillen naar een hoger niveau en je helpen om je licht te laten stralen. Hij is ook bekend als schrijver van artikelen over spiritualiteit, filosofie en psychologie, vertaald in diverse talen. Voor meer info: www.gerrit-gielen.net

Ellen Worm, oorspronkelijk model en nu een bevlogen life coach in Nijmegen, begeleidt hooggevoelige individuen om zich veilig te voelen in hun eigen lichaam en innerlijke kracht te omarmen. Als schrijver voor verschillende publicaties belicht ze onderwerpen zoals hooggevoeligheid, persoonlijke groei en spiritualiteit. Bezoek www.lightworker.eu voor meer informatie.

Aanmelding

Vul het onderstaande formulier in en klik op “Verstuur”