Mindfulness massage (intuïtieve) voor vrouwen

De behandelingen vinden plaatst in de groepsruimte de Oorsprong in Nijmegen

“Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en kom in een staat van volledige ontspanning met de Mindfulness Massage. Door van denken naar voelen te gaan, geniet je van een moment waarin je de spanning in je lichaam kunt laten verdwijnen en je spieren en gewrichten zich kunnen ontspannen.”

Welkom op mijn website! Ik bied massages aan gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van de natuurlijke genezingskracht van het lichaam.

De Mindfulness Massage biedt een ervaring van voelen in plaats van denken. Door middel van zachte aanrakingen en bewegingen nodigen we je uit om volledig aanwezig te zijn in het huidige moment. Laat je gedachten los en kom in contact met je lichaam en je innerlijke zelf. Je zult merken hoe de spanning uit je lichaam verdwijnt en je spieren en gewrichten zich ontspannen. Het is een moment van diepe rust en ontspanning, waarin je volledig kunt genieten van het hier en nu met al je zintuigen.

Ik richt me op langzame, zachte bewegingen die je zullen helpen ontspannen en de spanning in je lichaam te verminderen. We gebruiken geuren en oliën die je zintuigen zullen kalmeren.

Als hooggevoelige vrouw ben ik mij bewust van de kracht van aanraking en de diepgaande invloed die een massage kan hebben op ons welzijn. Ik heb zelf een weg bewandeld om mijn eigen stress en emotionele blokkades te overwinnen en wil nu anderen helpen om ook hun innerlijke balans te vinden.

We weten allemaal hoe stressvol het dagelijkse leven kan zijn en hoe moeilijk het is om te ontspannen. Mijn massage is ontworpen om je te helpen je gedachten los te laten en je te concentreren op het hier en nu. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, verlichting van fysieke of emotionele pijn, of gewoon een moment voor jezelf wilt, mijn intuïtieve mindfulness massages zijn een unieke ervaring. Kom en ervaar de kracht van aardende aanraking.

Herken je dit?

  • Soms kunnen we zo vastzitten in ons hoofd en daardoor niet meer goed in contact staan met ons lichaam. Mijn intuïtieve mindfulness massages zijn ontworpen om verkrampte lichamen te ontspannen en te helpen bij het loslaten van spanning en stress, zodat je weer vrijer kunt bewegen en jezelf weer in balans kunt voelen.
  • Als je lichaam gespannen en verkrampt aanvoelt, kan dat ook invloed hebben op je emotionele welzijn. Mijn intuïtieve massages helpen om de spanning in je lichaam los te laten en je te helpen ontspannen, zodat je je weer meer in balans kunt voelen en meer rust kunt ervaren.

Massage voordelen voor hoog gevoelige personen,

  • Aanraking is niet alleen helend voor volwassenen, maar ook voor hooggevoelige kinderen. Mijn intuïtieve massages bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar hooggevoelige personen zich op hun gemak kunnen voelen en de voordelen van aanraking kunnen ervaren.
  • Hooggevoelige mensen kunnen zich soms overweldigd voelen door de wereld om hen heen. Mijn intuïtieve massages zijn ontworpen om rust en veiligheid te bieden, zodat hooggevoelige personen kunnen ontspannen en de helende kracht van aanraking kunnen ervaren

Hieronder vind je mijn tarieven:

  • Een intuïtieve mindfulness massage van 45 minuten, bijdrage €50 Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en geniet van een uur volledige ontspanning. Mijn intuïtieve massages zijn gericht op het losmaken van spanning en het herstellen van verkramping in het lichaam.
  • Een intuïtieve mindfulness massage van 30 minuten, bijdrage €35

Mijn massages zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en ik neem de tijd om naar je te luisteren en te begrijpen wat je lichaam nodig heeft. Ik werk met de kracht van aanraking om een diepe en genezende ontspanning te bieden.

“Boek nu je afspraak en ervaar de kracht van aanraking.”

Warme groet, Ellen

“Als vrouwelijke masseur geef ik alleen massages aan vrouwen, omdat ik me het meest comfortabel voel bij deze setting. Ik begrijp dat dit misschien beperkend kan zijn voor sommige potentiële klanten, maar het is een persoonlijke voorkeur en heeft niets te maken met discriminatie op basis van geslacht. Mijn doel is om mijn klanten te helpen ontspannen en zich op hun gemak te voelen tijdens de massage, en ik denk dat dit het beste kan worden bereikt door alleen vrouwen te masseren.

Ellen Worm