Lichtcirkels Online 2021

Lichtcirkel

                                                                                                      

  • Ik raad je aan om mee te doen met de maandelijkse Online Lichtcirkels. Dit zal je Lichtkracht, zelfrealisatie en energie zoveel meer vergroten dat het lastig wordt voor virussen.

Lichaam, geest en ziel worden meer en meer één.
De drie eenheid, je pure ZIJN daar staat onze cirkel voor.

Het is niet vanzelfsprekend om in je jeugd te worden begeleid en aangemoedigd om je eigen zielenergie te laten indalen in je aardse persoonlijkheid. Deze lichtcirkel biedt je de mogelijkheid om de verbinding met je ziel te voelen en langzaam te herstellen. Het geeft een diep gevoel van vervulling om in contact te staan met je ziel.

Als je lichaam, geest en ziel één zijn, dan ben je heel, puur en verbonden met alles en iedereen om je heen. De licht cirkel bevordert dit proces van ontwikkeling. Het laat je een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling maken. Het laat je in liefde groeien naar eenheid en heelheid in vrijheid en onafhankelijkheid. Leidend in dit proces is je ziel, zij bepaalt wat je nu los mag laten, hoe dat gebeurt en in welk tempo. Het belangrijkste resultaat is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Er ontstaat een verdieping in je leven door vergroting van je Bewust -ZIJN.

De lichtcirkel is een energetische behandeling die voor iedereen geschikt is. Al zal het bij een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van dat wat aan healing onderhevig is en losgelaten kan worden. Het heimwee dat sommige van ons voelen naar een andere werkelijkheid is de behoefte aan contact met je kern, je ziel. Zodra je thuiskomt in jezelf, wordt het vanzelfsprekend je opgenomen te voelen in het grotere geheel. Voor een juiste balans met je persoonlijkheid is aarding heel belangrijk, luister daarom de opname die ik je vooraf stuur af om meer in je lijf te kunnen zakken. Door je licht te laten schijnen op alles wat er gevoeld wilt worden tijdens en na de healing, niet meer de strijd aan te gaan met je emoties en gedachten maar met liefde en compassie alles te aanschouwen heal je jezelf. Hierdoor word je een eigen kanaal van licht en liefde voor jezelf en de wereld om je heen.

Door deze lichtcirkel worden we energetisch met elkaar verbonden waardoor onze kracht gebundeld wordt. We hebben een gelijkgestemdheid met elkaar die ook op afstand elkaar ondersteunt in ons proces. We zullen samen een stralend veld creëren waarmee we de zaadjes van liefde, compassie in onszelf en elkaar kunnen laten ontkiemen. Onze harten gaan meer open zodat we opgetild worden uit de zwaarte en onvoorwaardelijke liefde kunnen ervaren. Dit gevoel kan je meenemen in je dagelijks leven en dit blijven voeden. Regelmatig met een lichtcirkel meedoen helpt je in dit proces. Vertrouw op het grotere in jezelf en voel dat je wordt opgenomen door een netwerk van gelijkgestemde zielen tijdens deze lichtcirkel. De lichtcirkel is bedoelt om je eigen kanaal (verder) te openen.

Data en thema’s Online Lichtcirkels 2021

1-1-2021 Intenties voor het nieuwe jaar

2-2-2021 Hart activatie

3-3-2021 Inner Child Healing

4-4-2021 Yin & Yang balans

5-5-2021 Loslaten

6-6-2021 Zelf-Liefde

7-7-2021 Maak contact met je Hogere Zelf

8-8-2021 Leeuwenpoort

9-9-2021 Flow in je leven

10-10-2021 Moeder Aarde Healing

11-11-2021 Compassie voor wat is

12-12-2021 Ontmoet je innerlijke Priester(es)

Tijd: 21:00 – 22:00 uur

Bijdrage: 12,50 Euro per Lichtcirkel

Maximaal: 35 personen

De Lichtcirkel is op afstand.

Een licht-transmissie is een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor healing op afstand mogelijk is.

Dat betekent dat je vanuit je eigen fijne plek, thuis, kunt meedoen.

Vanaf het moment dat je je hebt aanmeld, wordt je meegenomen in mijn afstemming en voorbereid door de lichtwereld. Iedereen krijgt een plek in de cirkel. De opname en muziek ontvang je via de mail op de dag van de lichtcirkel. Visualiseer zodra je lekker ligt dat je een cirkel van gelijkgestemden binnen stapt. Open je handpalmen voor licht, liefde en healing. Open je hart, en laat je meevoeren op de energie. Blijf in contact met  je lichaam en voel wat er allemaal plaatsvindt aan sensaties en gevoelens. Mocht je na de lichtcirkel je ervaringen met me willen delen dan kan je me mailen. Ik probeer binnen 48 uur te reageren. Een recensie is ook altijd welkom!

Voel je een innerlijke roep om je te verbinden met deze Lichtcirkel?

Voor meer info en aanmelden via info@lightworker.eu

Let op! Opgave kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.

Lees hier enkele recensies van deelnemers aan een Online lichtcirkel.

Ik vond het een hele fijne en krachtige lichtcirkel. Ik voelde mijn hartchakra stromen. Het was een warm bad van liefde en zachte maar ook krachtige en aardende energie. Ook heel rustig geslapen. Mijn hondje reageerde er ook op. Die lag te slapen met een glimlach en is vandaag ook super vrolijk. Het voelt minder zwaar. Dankjewel voor deze mooie lichtcirkel en ervaring. 💗 Mandy 

Wow! De Licht Cirkel gisteravond was zo bijzonder; in het begin dat ik op mijn yoga matje lag had ik koude handen en voeten, maar al snel werd ik van binnenuit verwarmd. Ik ervaarde zo veel liefde en deze liefdessensatie voelde ik als tintelingen door mijn hele lichaam. Ik werd gedragen en omringd door Liefde. Dank je wel Ellen voor het organiseren van deze Liefdevolle Licht Cirkel. Much love, Rianne

Hey Ellen! Waardevol moment gister. Voelde veel warmte en kippenvel. Super ontspannend daarna. Donny

Toen ik me verbond met de Licht Cirkel, zag ik een mooi, diamanten, glinsterend licht. Samen vormden we een schitterende licht krans. Vanaf mijn tenen voelde ik zachte energie omhoog gaan door mijn lijf en aura. Ik zag kleuren en patronen en voelde een diepe ontspanning. Heb die nacht 9 uur diep geslapen. De beste nachtrust in jaren!  Annelot Lensing

De Cirkel heb ik ervaren als een liefdevolle omarming om mij heen. Onvoorwaardelijke liefde zo mooi en zo voelbaar. Cyrina Kuhlman.

De lichtcirkel was zo bijzonder. In de middag voelde ik al dat er iets gebeurde. Voelde me heel licht en geaard. 

Mn hart en buik stroomden direct vol met liefde en energie. Ik kon niet anders als ontspannen. Zoveel tintelingen in mijn lichaam en heb zelfs een soort van voetmassage mogen ervaren. Het was echt heel bijzonder. Dank je wel voor het organiseren hiervan lieve Ellen. Xxx CeRo

In het begin een hevige hartslag, daarna voelde het alsof ik omhoog getild werd en zweefde .

En een warm bijna heet gevoel op mijn borstkas . 

Dank je wel het was een heldere ervaring! Sylvia Streng 

Deze afbeelding is een schilderij van Sabine Rixen. https://sabine-rixen.jimdosite.com/

4 gedachten over “Lichtcirkels Online 2021

Reacties zijn gesloten.