“Ontdek onze Nov & Jan Eventkalender”Nieuwsbrief

LIEVE MENSEN,

Het is tijd voor inspiratie en liefdevolle ervaringen! 🌟 (❤️)

Juist nu, te midden van deze wereldwijde onrust, is het van cruciaal belang om ons hart te openen en onszelf liefdevol te omarmen. Het is een uitnodiging om meer bewust in het moment te leven, om te luisteren naar de stilte tussen de chaos, en van daaruit te handelen. Pas vanuit die innerlijke vrede en heelheid kunnen we liefde en begrip uitstralen naar anderen.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan een van de prachtige activiteiten/bijeenkomsten die ik organiseer! Het zou geweldig zijn om je daar te verwelkomen en samen te genieten van de activiteiten. Je bent meer dan welkom om deel te nemen en mee te doen aan deze betekenisvolle ervaring!

🎶 🍄🥾 Radiant Sound Circle – 26 november 🎶 🍄🥾
Op zondag 26 november ben je van harte welkom bij onze ‘Radiant Sound Circle’ in groepsruimte de Oorsprong in Nijmegen, van 14:00 tot 17:00 uur. Laat je stem vrijuit klinken, ontdek de kracht van stemexpressie en Mantra zingen, en verbind dieper met jezelf door stem- en groundingoefeningen. Het gaat niet om perfectie; het gaat erom wat van binnenuit leeft te uiten! Bij mooi weer maken we ook een verkwikkende boswandeling. Meer informatie hier en koop je ticket hier.


Workshop: Hooggevoelig èn geaard – 21 januari 2024In Amsterdam, Vondelpark 🌿✨
Op zondag 21 januari 2024 nodigen Ellen en Gerrit je uit voor een bijzondere workshop in Amsterdam, bij Spiritueel Centrum de Roos. Ontdek de kracht van aarding als hooggevoelig persoon en leer stevig en liefdevol te aarden. Beleef meditaties, verbinding met Moeder Aarde, dans, mantra zingen en meer! Voor aanmeldingen of vragen, stuur een e-mail naar mail@gerrit-gielen.net. Meer informatie vind je hier.


Natuurwandelingen met Ellen 🌳🌞
Afgelopen zondagmorgen organiseerde ik mijn eerste wandeling als gids voor Natuurmonumenten_rijkvnijmegen. Het was een betoverende ervaring! 🌿🍄☀️

Tijdens deze wandeling heb ik korte meditatieve oefeningen en sungazing gedeeld om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Samen hebben we volop genoten van de rust en sereniteit van de natuur. In het nieuwe jaar organiseer ik weer wandelingen. Hou de website van Natuurmonumenten Rijk van Nijmegen in de gaten voor meer informatie en data, want ik wil jou ook graag verwelkomen om samen de schoonheid van de natuur te ervaren.”

Laten mijn activiteiten een moment van plezier, inspiratie en sereniteit zijn en sluit je aan!

“Stuur me een berichtje via het groene WhatsApp-icoontje of vul het onderstaande formulier in, dan neem ik contact met je op.”

Alle Liefs, Ellen Worm ❤️