Lichtcirkel voor Mannen & Vrouwen

Elke maand organiseer ik een bijeenkomst met als doel bewustzijnsgroei, zelfheling en het hervinden van contact met je innerlijk weten.

Heb je het verlangen je elke maand te verbinden met een groep gelijkgestemde mannen & vrouwen vanuit inspiratie en ondersteuning? Ervaren hoe helend het delen, en de herkenning en de onderlinge steun is van een Lichtcirkel?

Wil je meer innerlijke kracht ervaren? meer jezelf zijn? meer vanuit bezieling leven? beter met je hoog gevoeligheid leren omgaan? Sluit je dan aan bij de maandelijkse Lichtcirkel. En leer over spirituele onderwerpen zodat je je leven kan verrijken. Oa met oefeningen, meditaties, groepshealing, dansen en sharing.

Onze bijeenkomsten zijn bedoelt om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaat varen op je eigen kompas. Je versterkt je innerlijke wereld en neemt ruimte om te zijn we je bent.

Een herberg van licht en warmte in een woeste wereld!

Tijdens onze reis keren we naar binnen en help ik je beter in je lijf te komen. We gaan ons verbinden met de aarde en ons innerlijk licht. Door middel van een prachtige Energetische groepsheling, krachtige oefeningen, geleide meditaties, zang en dans.  Met elke maand een ander spiritueel thema.

Wat kan je ongeveer verwachten?

Aankomen: We starten de middag met een naam rondje en we vertellen hoe we erbij zitten.

Aarden: Door contact te maken met onze lichaam door geleide meditatie, beweging en dans.

Lichtcirkel: Energetische groepshealing. Dit is een proces van versmelting van lichaam en geest. Als je lichaam, geest en ziel één zijn, dan ben je heel, puur en verbonden met alles en iedereen om je heen. De licht cirkel bevordert dit proces van ontwikkeling. Het laat je een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling maken. Het laat je in liefde groeien naar eenheid en heelheid in vrijheid en onafhankelijkheid. Leidend in dit proces is je ziel, zij bepaalt wat je nu los mag laten, hoe dat gebeurt en in welk tempo. Het belangrijkste resultaat is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Er ontstaat een verdieping in je leven door vergroting van je Bewust -ZIJN.

Pauze: thee en iets lekkers

Mediteren: Geleide meditatie oefeningen om onze geest tot rust te brengen.

Dansen en Zingen: Meditatieve zang ( Mantra) en vrije expressie dans

Krachtige oefeningen: Verschillende mooie oefeningen

Afsluiting: Delen van je ervaringen

Thema’s van Lichtcirkels in 2023

29/1  Aarding en Gronding van je licht: Als je hoog gevoelig bent, heb je snel de neiging om uit je onderlichaam te schieten. Waardoor je veel te open staat voor energieën en emoties van anderen omdat je alleen vanuit je bovenste chakra’s leeft. Je omgeving en de buitenwereld voelt onveilig aan, gek genoeg juist hierdoor. Ik leer je om jezelf te gronden waardoor je sterk in je schoenen staat en je emoties kan ervaren als iets wat door je heen stroomt. Je kan alles voelen en je kan alles aan in je leven als je geaard bent!

26/2  Zelfliefde en innerlijk kind:

 Je kan niet meer dan jezelf zijn. Je kan wel meer jezelf worden. Je leert voelen dat je op een diep niveau goed bent zoals je bent. Dat je niets hoeft te veranderen aan jezelf om meer waard te zijn. Zelfliefde ontwikkelen is de sleutel naar ontspannen jezelf zijn. Door je innerlijke kind de ruimte te geven om plezier te maken door middel van zang en dans en visualisatie ontstaat er meer vreugde in je leven.

In deze lichtcirkel leer je om als hoog gevoelige weer of meer te geloven in jezelf, je veilig te voelen op aarde en je volle potentieel tot uitdrukking te brengen. Hier hoef je niet “hard hoeft voor te werken”, maar dat het uiteindelijk gaat om jezelf zijn: het stralende middelpunt dat nu al in jou zit en dat zich wil bevrijden van niet-eigen angsten en oordelen, naar voelen en zelfliefde.

 

19/3 Geen lichtcirkel deze maand maar een Workshop ‘Stralen’ met Gerrit Gielen in Nijmegen. Meer info over deze workshop lees je onder het kopje menu.

30/4  Verlos jezelf van je harde kant en kom terug in zachtheid en flow: Je hoofd kan heel sterk zijn, het heeft je beschermt dmv (dissociëren)  vroeger als kind voor allerlei indrukken/heftige gebeurtenissen. Je hoofd kan aanvoelen als hard en niet stormend wat zicht uit in hoofdpijn en stres klachten en vermoeidheid. Het haalt je als volwassenen weg bij je ware gevoel, zachtheid en openheid van het hart, het stroomt dan allemaal niet meer, je wilt alles onder controle houden. Als je vanuit je hoofd leeft ervaar je geen veiligheid, wat ontstaat waarneer je uit je hoofd in je lichaam zakt, en het contact met je hart kan voeden en weer voluit stralen!

28/5 Vrijheid van expressie: Het verlangen naar vrijheid van expressie is ook een verlangen naar verbinding en contact. Binnen ons leeft een grote behoefte gehoord en gezien te worden. Aandacht en erkenning voor deze behoefde is de sleutel. We gaan expressie geven aan onze vrijheid door middel van dans, mantra zingen, en delen op welke manier we graag gezien willen worden zodat we dat vorm kunnen geven in de wereld. Je bent niet de enige die op zoek is naar jouw plek in deze maatschappij. Doe wat je vreugde geeft.

25/6: Kom in contact met je hogere zelf: In onze zoektocht naar liefde vergeten we dat we zelf liefde zijn. Het verlangen naar een verbinding met een geliefde is echt. Maar we vergeten dat we deze liefde zelf zijn en dat we in de zoektocht niet doorhebben dat we naar onze innerlijke geliefde zoeken. We hebben een verhaal verzonnen waarin we deze liefde op iemand projecteren. Hierdoor blijf je afhankelijk van de ander die je liefde geeft. Maar deze liefde is een groot veld die in feite onpersoonlijk is en via een individu handen en voeten krijgt. Maak contact met je hogere wijsheid en liefde door krachtige oefeningen.

20/8 Vreugde, creativiteit en avontuur: Wat bied vreugde in je leven? Welke vorm van creativiteit past het beste in jou? Wat betekend avontuur voor jou? Spelen….dansen….klanken maken….naar buiten…

17/9 Hooggevoelig? Bescherm je energieveld!  Als hoog gevoelig persoon leef je met je energie meer buiten je lijf dan erin. Je energetische lichaam ook wel aura genoemd is van veel hoog gevoelige mensen wel tientallen meters groot. Je verliest veel energie, maar je pakt ook veel energie op. Je staat met dit veld constant in contact met andere mensen dat maakt je erg kwetsbaar. Tijdens deze lichtcirkel gaan we oefeningen doen om je energetische te beschermen en geef je kennis over de schuwkanten van de vrouwelijke en mannelijke energie.

29/10  De balans tussen je persoonlijkheid en het grotere geheel: Ik laat een ander geluid horen dan de meeste non-dualiteit leraren. Velen vergeten de persoonlijkheid, ze noemen het ‘ego’, alsof het iets slechts is of iets buiten jezelf. Maar je persoonlijkheid is even belangrijk als je ziel. Het is namelijk één: je ziel kan niet bestaan zonder je persoonlijkheid. Het gaat om de flow, om het samengaan van het aardse en het hemelse. Dat maakt je het gelukkigst. Je kan dan in je authentieke kracht en grootsheid leven. We gaan oefeningen doen om de balans te vinden hiertussen.

26/11 : Prikkels en overprikkeling: hoe ga je daar mee om? De feestdagen komen eraan, hoe kan je daarin je grenzen aangeven, en je zintuigen kalmeren. Helemaal jezelf ZIJN zonder moeten en losweken van het harde werken en overmatig denken, en wat er van je word verwacht. Je kan niet meer worden dan jezelf!

Datum: Zondagmiddag van 14:00 uur tm 17:00 uur. Inloop vanaf 13:45.

Prijs: €35,- per bijeenkomst.

Maximaal 12 mensen.

Opgave is mogelijk via het “contact formulier” onderaan deze pagina.

Verplaatsen van de afspraak/afspraak afzeggen. Lees daarvoor de algemene voorwaarden.

Locatie, Groepsruimte: De Oorsprong Nijmegen. Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen. Dat is precies recht tegenover huis nummer 340. Mijn mobiele: 06-48379138

Luister naar een begeleide meditatie van mij via onderstaande link op spotify

Een gedachte over “Lichtcirkel voor Mannen & Vrouwen

Reacties zijn gesloten.