Lichtcirkels (live)

Van hoofd naar hart

Vanaf Januari 2022 organiseer ik elke maand een bijeenkomst met als doel ons te verbinden met ons lichaam, de stilte in ons, en ons hart.

We hebben behoefte naar wijsheid en verbondenheid. Willen weten wat het is om in totale stilte te zijn. Rust van onze gedachtestroom dat is ons grootse verlangen. We willen ervaren wat het grotere is wat ons samen verbindt. Leven vanuit ons hart en ziel en ervaren en dat er meer is dan het verstand.

Op school wordt er gekeken naar hoe je zo goed mogelijk kunt functioneren in de arbeidsmarkt, niet naar wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Onze bijeenkomsten zijn bedoelt om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen.

Mensen hangen geen religies meer aan maar zoeken naar iets waar ze in kunnen geloven. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaat varen op je eigen kompas. Je versterkt je innerlijke wereld en neemt ruimte om te zijn we je bent.

Tijdens onze reis keren we naar binnen en help ik je om van je hoofd naar je hart en buik af te dalen. We gaan ons verbinden met het licht en liefde in onszelf ( onze tempel) en met elkaar in verbondenheid door middel van een prachtige Lichtcirkel, meditatie, mindfulness, zang en beweging.  

Wat kan je ongeveer verwachten?

Aankomen: We starten de middag met een naam rondje en we vertellen hoe we erbij zitten.

Aarden: Door contact te maken met onze lichaam door beweging en oefeningen. Onder andere op muziek.

Lichtcirkel: Energetische groepshealing. Dit is een proces van versmelting van lichaam en geest. Als je lichaam, geest en ziel één zijn, dan ben je heel, puur en verbonden met alles en iedereen om je heen. De licht cirkel bevordert dit proces van ontwikkeling. Het laat je een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling maken. Het laat je in liefde groeien naar eenheid en heelheid in vrijheid en onafhankelijkheid. Leidend in dit proces is je ziel, zij bepaalt wat je nu los mag laten, hoe dat gebeurt en in welk tempo. Het belangrijkste resultaat is meer geluk, liefde, ontspanning, verbondenheid, spiritualiteit en zingeving in je leven. Er ontstaat een verdieping in je leven door vergroting van je Bewust -ZIJN.

Pauze

Mediteren: Verschillende meditatie oefeningen en of body scan om onze geest tot rust te brengen, oa met een geleide mediatie, en of een stilte wandeling buiten.

Dansen en Zingen: Meditatieve zang ( Mantra) en vrije expressie dans

Ik-kracht versterken:  We werken met een matje wat jou geboorterecht is. Hiermee ga je meer ruimte innemen in je leven en voelen waar jou grenzen liggen.

Afsluiting: Delen van je ervaringen.

Thema’s van de avonden

11-2  Yin & Yang

11-3  Hart activatie

15-4  Innerlijk kind

20-5  Contact met Hogere Zelf

4-6    Midzomer

Datum en Locatie: Op Vrijdagavond van 19:30 tm 22:30 uur.

Maximaal 16 mensen. Kosten 35 euro per bijeenkomst.

Locatie, Groepsruimte: De Oorsprong Nijmegen. Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen

Groepsruimte: De Oorsprong