Over mij


Mijn naam is Ellen Worm (38)  ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van Aardse spiritualiteit, (Hoog) gevoeligheid en Kracht, heelwording, relaties en zelfliefde.

Het is mijn zielenmissie om jou in balans te brengen met je persoonlijkheid en het grotere geheel. Waardoor je vanuit veiligheid en je eigen waarheid je plek kunt innemen. Dit doe ik door middel van mijn artikelen, video’s, 1 op 1 coaching en Eenheids-healingen voor meer lichaamsbewustwording zodat je Ziel en Lichaam beter kunnen samensmelten. Ik start volgend jaar met een groep voor hoog gevoelige mensen om meer in hun Ik-kracht te komen.

Wat heb ik allemaal gedaan?

 • Reiki
 • Eenheidshealing
 • Reconnection Healing
 • Munay-Ki training
 • Stem en Ziel, Maurice Willems
 • Core-Energetica workshop, Masker, Lager Zelf, Hoger-Zelf
 • Beter in je lijf, Heleen de Winter
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Soul Voice Workshop, Anke de Jong
 • Mindfullness & Meditatie, Han fortman centrum Nijmegen
 • Zen.nl Cursus Meditatie
 • Sangha bijeenkomsten (heden sinds tien jaar) volgens de traditie van Zen monnik Thich Nhat Hanh

Mijn pad

Tijdens mijn studie Mode & Styling werkte ik parttime als model/mannequin. Ik kreeg zo veel opdrachten dat ik het werk na mijn studie fulltime voortzette vanuit Amsterdam. Zelfstandig werken beviel me aanvankelijk goed. Veel van de wereld zien en mensen ontmoeten is voor sommigen een droombaan. Maar het werk als model deed ik niet met mijn hart. Ik had de wereld gewonnen maar mezelf compleet verloren. Ik streefde naar perfectie aan de buitenkant maar mijn binnenkant was ik totaal vergeten. Het was voor mij een hectisch bestaan omdat je nooit weet waar je de volgende dag aan het werk bent. Er kwamen vaak last minute opdrachten die uitgevoerd moesten worden in alle uithoeken van Nederland en overige landen binnen de EU. Na ongeveer vier jaar merkte ik dat ik me steeds slechter ging voelen. Ik voelde me altijd al anders dan anderen maar ik kon de vinger er niet op leggen wat het precies was.

De ommekeer

Op een dag in 2009 kwam in aanraking met het boek van Elaine Aron, genaamd Hoog Sensitieve Personen. Er viel een last van mij af nadat ik dit boek las en mijn problemen herkende. Gelukkig, ik ben niet gek! Ik ben (hoog)gevoelig en ik kan hiermee leren omgaan. Met modellenwerk stopte ik acuut. Het paste niet bij mij en eiste te veel van me. Na dit besluit was het nog een lange weg. Ik had jaren niet goed voor mezelf gezorgd met als resultaat een overprikkeld zenuwstelsel. Het resultaat was dat ik werkelijk niets meer kon verdragen (geluiden, licht en drukte), iets dat hoort bij (hoog) gevoelige personen. Ik ben gericht hulp gaan zoeken. Het gaf mij veel

is. Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam, geest en ziel, oftewel het brengen van eenheid, het brengt je dichter tot je ware aard (ook wel het ‘pure Zijn’ genoemd).

Lees hier meer over mijn persoonlijk pad: https://www.lightworker.eu/hooggevoeligheid/ik-ben-oke-het-pad-van-een-hoog-gevoelig-persoon-is-zelf-acceptatie/ wijsheid en inzichten over het leven en bewustzijn. Ik verdiepte me in mijn welzijn en hoe ik verlichting kon vinden en ging me richten op mijn innerlijke wereld. Ik begon te  voelde ik dat ik niet goed verbonden was met mijn lichaam wat voor veel angsten, vermoeidheid en problemen zorgde. Ik verdiepte me nog dieper en kon voelen dat mijn energetische lichaam niet verbonden was met mijn fysieke lichaam. Dit veroorzaakt veel problemen. Door de juiste mensen op mijn pad en veel oefening heb ik geleerd hoe ik mijn energie en lichaam weer met elkaar kan verbinden.

Deze wijsheid en oefeningen deel ik nu als ervaringsdeskundige met mensen die hetzelfde ervaren

Daarnaast vind je op mijn website veel meer interessante artikelen over de weg naar heelwording, aardse spiritualiteit en hoe om te gaan met (Hoog) gevoeligheid.

Ik hoor graag iets van je,

Lieve groet, Ellen Worm