Over mij


Mijn naam is Ellen Worm (39) ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van Aardse spiritualiteit, (Hoog) gevoeligheid en Kracht, heelwording, relaties en zelfliefde.

Het is mijn zielenmissie om jou in balans te brengen met je lichaam en ziel, met je persoonlijkheid en het grotere geheel. Waardoor je vanuit veiligheid en je eigen waarheid je plek kunt innemen. Dit doe ik door middel van krachtige oefeningen tijdens coaching sessies en Eenheidshealing voor meer lichaamsbewustwording zodat je Ziel en Lichaam beter kunnen samensmelten waardoor je je authentieke pad kunt leven in een geaard lichaam.

Ik organiseer maandelijks een “Lichtcirkel”bijeenkomst waar we deze onderwerpen naar voren laten komen, met oefeningen, geleide meditatie en dans. Een vreugdevolle samenzijn met gelijkgestemde. Met als afsluiter van de middag een prachtige lichtcirkel die de zaadjes van liefde in jezelf en andere laat ontkiemen. Ook geef ik een paar keer peer jaar een workshop met Gerrit Gielen over verschillende spirituele thema’s.

Wat heb ik allemaal gedaan?

 • Reiki
 • Eenheidshealing
 • Reconnection Healing
 • Munay-Ki training
 • Stem en Ziel, Maurice Willems
 • Core-Energetica workshop, Masker, Lager Zelf, Hoger-Zelf
 • Beter in je lijf, Heleen de Winter
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Soul Voice Workshop, Anke de Jong
 • Mindfullness & Meditatie, Han fortman centrum Nijmegen
 • Zen.nl Cursus Meditatie
 • Sangha bijeenkomsten (heden sinds tien jaar) volgens de traditie van Zen monnik Thich Nhat Hanh

Mijn pad

Tijdens mijn studie Mode & Styling werkte ik parttime als model/mannequin. Ik kreeg zo veel opdrachten dat ik het werk na mijn studie fulltime voortzette vanuit Amsterdam. Zelfstandig werken beviel me aanvankelijk goed. Veel van de wereld zien en mensen ontmoeten is voor sommigen een droombaan. Maar het werk als model deed ik niet met mijn hart. Ik had de wereld gewonnen maar mezelf compleet verloren. Ik streefde naar perfectie aan de buitenkant maar mijn binnenkant was ik totaal vergeten. Het was voor mij een hectisch bestaan omdat je nooit weet waar je de volgende dag aan het werk bent. Er kwamen vaak last minute opdrachten die uitgevoerd moesten worden in alle uithoeken van Nederland en overige landen binnen de EU. Na ongeveer vier jaar merkte ik dat ik me steeds slechter ging voelen. Ik voelde me altijd al anders dan anderen maar ik kon de vinger er niet op leggen wat het precies was.

De ommekeer

Op een dag in 2009 kwam in aanraking met het boek van Elaine Aron, genaamd Hoog Sensitieve Personen. Er viel een last van mij af nadat ik dit boek las en mijn problemen herkende. Gelukkig, ik ben niet gek! Ik ben (hoog)gevoelig en ik kan hiermee leren omgaan. Met modellenwerk stopte ik acuut. Het paste niet bij mij en eiste te veel van me. Na dit besluit was het nog een lange weg. Ik had jaren niet goed voor mezelf gezorgd met als resultaat een overprikkeld zenuwstelsel. Het resultaat was dat ik werkelijk niets meer kon verdragen (geluiden, licht en drukte), iets dat hoort bij (hoog) gevoelige personen. Ik ben gericht hulp gaan zoeken. Het gaf mij veel wijsheid en inzichten over het leven en bewustzijn. Ik verdiepte me in mijn welzijn en hoe ik verlichting kon vinden en ging me richten op mijn innerlijke wereld. Ik begon te  voelde ik dat ik niet goed verbonden was met mijn lichaam wat voor veel angsten, vermoeidheid en problemen zorgde. Ik verdiepte en kon toen goed voelen dat mijn energetische lichaam (ziel) niet verbonden was met mijn fysieke lichaam. Door de juiste mensen op mijn pad, grote innerlijke transformaties en veel aardigs oefening en doorzettingsvermogen heb ik mijn energie en lichaam weer met elkaar kunnen verbinden. Iets wat in mijn vroegere levensjaren niet was gebeurd door een traumatische jeugd en vorige levens die verwerkt en doorvoeld moesten worden.

Deze wijsheid en oefeningen deel ik nu als ervaringsdeskundige met mensen die hetzelfde ervaren

Als ervaringsdeskundige kan ik veel mensen begeleiden in dit proces van heelwording door lichaam en ziel te verbinden met elkaar. Klachten als angst, paniek, onveilig voelen, hypersensitief, Hoog gevoeligheid, ongehoord of begrepen voelen, eenzaamheid, geen ruimte voor jezelf kunnen in nemen zijn oa zaken waar ik je mee kan helpen.

Daarnaast vind je op mijn website veel interessante artikelen over mijn weg naar heelwording, aardse spiritualiteit en hoe om te gaan met (Hoog) gevoeligheid.

Ik hoor graag iets van je,

Lieve groet, Ellen Worm