Over Ellen


Ellen is een ervaren Ervaringsdeskundige, Life Coach en Schrijfster, gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige volwassenen en kinderen. Met haar eigen ervaring begrijpt ze de uitdagingen waarmee ze te maken hebben. Haar missie is om hen te helpen hun unieke kwaliteiten te normaliseren, zodat ze weer vertrouwen krijgen in zichzelf en zich veilig voelen in de wereld.

Met een inspireerde en praktische aanpak ondersteunt Ellen individuen bij het omgaan met hooggevoeligheid. Ze biedt een veilige ruimte waarin ze begrip en begeleiding biedt om deze eigenschappen te omarmen en in hun kracht te staan. Ellen gelooft in het belang van het creëren van balans tussen het begrijpen en respecteren van emoties en het ontwikkelen van praktische vaardigheden om succesvol te navigeren in het dagelijks leven.

Samen kunnen jullie werken aan het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën om met uitdagingen om te gaan en het versterken van het zelfvertrouwen. Ellen staat klaar om jou en of je kind te begeleiden op de weg naar een positieve verandering en het creëren van een leven waarin jullie je thuis voelen.

Op haar website vind je inspirerende artikelen en tips over hooggevoeligheid, innerlijke kracht. Ellen deelt haar kennis en ervaring om anderen te helpen in hun persoonlijke groei en het vinden van evenwicht.

Naast het lezen van haar artikelen kun je ook kennismaken met Ellen tijdens een groepsbijeenkomst, Healing, Intuïtieve massage en ze bied een jaartraject aan voor Lichtwerkers. Zie menu.

Lees inspirerende blogs van Ellen: https://www.inspirerendleven.nl/author/ellen-worm/

Bekijk een interview met Patrick Kicken op YouTube: https://youtu.be/g8h2u-dn5HA

“Ik ben hier om te luisteren en te begeleiden – stuur me een berichtje onderaan deze pagina of stuur me een WhatsApp bericht dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!”