Nieuwsbrief Juni  

Lieve Mensen,

Hierbij mijn nieuwsbrief voor de maand juni.

17 Juni op een vrijdagmiddag organiseer ik een prachtige Lichtcirkel in Nijmegen met als thema deze maand: “Hoog gevoeligheid en Kracht” deze middag vertel ik wat hoog gevoeligheid inhoud. Hoog gevoelige mensen hebben deze wereld veel te bieden. Ze dragen een licht in zich die de wereld hard nodig heeft. Hoe kan je deze gave goed uitdagen zonder dat je zelf uitgeput achter blijft?

Voor deze mensen is deze middag!

Ik leer je aarden en centreren en help je door oefeningen je Ik-kracht te vergroten zodat je kan genieten van je sensitiviteit. Hiermee groeit je zelfvertrouwen als vanzelf. Dit allemaal met gelijkgestemde in groepsverband. Met licht en liefde die ons verbind tijdens de groepshealing.

Review

Hieronder lees je een prachtige review van een deelneemster aan mijn Lichtcirkel van afgelopen keer:

“Dank je wel voor je herkenbare nuchtere kijk op spiritualiteit, echt een verademing! Veel mensen zijn op zoek naar spiritualiteit en wat jij mensen geeft, is het inzicht dat iedereen al spiritueel is. Dat je niet jezelf hoeft te vinden, maar dat je jezelf al bent. Ik hou daarvan!

Daarbij vind ik je als persoon echt heel leuk, open en kundig. Zonder oordeel en ik voelde me ook gezien. De helingen die je faciliteerde, zowel in een rollenspel als tijdens een begeleide meditatie waren ongelooflijk helend!

Daar waar ik tijdens de lichtcirkel vrijdags eindelijk een beetje toe kon geven dat ik last heb van bepaalde aspecten in mijn leven, daar ging de maandag erop zo gemakkelijk de resterende rem af, dat ik heerlijk een potje heb kunnen huilen. Daardoor kon ik ook zien wáárom ik nooit bij mijn gevoel kon. En dat was zó bevrijdend en helend!

Dinsdags heb ik in huis overbodige dingen opgeruimd en weggedaan. Ik ben een big believer van: opgeruimd huis, opgeruimd hoofd. En dit ging duidelijk synchroon! Ik voel me nu al een stuk helderder en energieker dan voor de lichtcirkel. Dank je wel voor deze gave ervaring! Natasja

Kom je ook? Ik ontmoet je graag tijdens de bijeenkomst.

Na een zomerstop beginnen we in September weer met de bijeenkomsten. Deze zal vanaf dan op een zondag plaatsvinden ipv op een vrijdag. De data’s zijn: 16 September, 14 Oktober, 18 November.

Ook voor individuele sessies kan je bij mij terecht voor de volgende zaken:

Ben jij degene die dit herkent?

Coachingstraject: Wil je de regie over je leven weer terugkrijgen door middel van inzichten en bewustwording?

Begeleiding HSP, kinderen en volwassen met (Hoog) gevoeligheid: Mis je de verbinding met jezelf? Je probeert je staande te houden in het leven, maar door alles wat je voelt trek je je steeds meer terug?

Eenheidshealing: Wil je groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn? Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam en de ziel.

Voor vragen bel ( 0648379138) of mail me gerust.

Warme groet, Ellen Worm