Nieuwsbrief

Beste Mensen,

Hierbij mijn nieuwsbrief met twee activiteiten:

Bijeenkomst: “Lichtcirkel” op vrijdagmiddag 15 April

Workshop: “Een zinvol leven” op vrijdagmiddag 13 Mei

Lichtcirkel bijeenkomst: “Het innerlijk kind”

We hebben behoefte naar verbondenheid in deze rare tijden. We willen ervaren wat het grotere is wat ons samen verbindt. Leven vanuit ons hart en ziel en ervaren en dat er meer is dan het verstand.

Op Vrijdagmiddag 15 April komen we samen van 14:00 tm 17:00 uur voor de Lichtcirkel bijeenkomst met als thema “Het innerlijk kind”

Het innerlijke kind dat nog altijd in je leeft heeft behoefde aan veiligheid en liefde. Als je hier aandacht aan schenkt dan sta je steviger in je schoenen omdat het hij of zij zich gezien voelt door jou. We ontfermen ons over het kind in ons en gaan luisteren naar onze eigen unieke behoefden en verlangens. Dit alles doen we spelende wijs met plezier! 😉

Onze bijeenkomsten zijn verder bedoelt om ruimte voor jezelf te maken in verbinding met gelijkgestemde mensen. Tijdens de bijeenkomsten keer je naar binnen en ga je je eigen essentie ervaren. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaat varen op je eigen kompas. Je versterkt je innerlijke wereld en neemt ruimte om te zijn we je bent.

Tijdens onze reis keren we naar binnen en help ik je om van je hoofd naar je hart en buik af te dalen. We gaan ons verbinden met het licht en liefde in onszelf ( onze tempel) en met elkaar in verbondenheid door middel van een prachtige groepshealing (Lichtcirkel), oefeningen, geleide meditatie en dans.

Praktische info

Vrijdag 13 mei in Nijmegen door Ellen Worm en Gerrit Gielen

Datum: vrijdag 15 April 2022
Tijdstip: 14:00 -17:00 uur
Plaats:
de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen
Route
Kosten: 35 euro

Voor meer info en aanmelding https://www.lightworker.eu/lichtcirkels-nl/lichtcirkels-live/

Workshop: “Een zinvol leven”

Vrijdag 13 mei 2022 in Nijmegen

Een reis naar zingeving met Ellen Worm en Gerrit Gielen

We leven in een tijd van verwarring en zinloosheid. Om ons heen zien we oorlog, ontkerkelijking, klimaatcrisis, geldtekort, complottheorieën, ziekte, ruzies, woningtekort, enzovoorts. Veel van die zaken raken ook onze persoonlijke levens: de wereld om ons lijkt in elkaar te storten.

Hoe is het dan nog mogelijk om zingeving en geluk te vinden? Hoe leef je een betekenisvol leven?

Door te gaan leven vanuit onze bron. Door dit te doen helpen we niet alleen onszelf, we brengen ook licht in de chaos rondom ons. Hiervoor is het belangrijk om weer contact te maken met de kern in ons, het kind dat wacht om gezien te worden.

Dit ‘innerlijke kind’ is niet iets van het verleden; het is er nu.
Een mens is als een boom: de kern (het kind) blijft, daar komen jaarringen om heen. Sluit het kind in je daarom niet op in het verleden, het is er nog steeds, bevrijd het, leef het leven in het nu.
In een geestelijk gezonde volwassene staat dit kind nog steeds centraal. Het is een rechtstreekse uitdrukking van jouw tijdloze ziel. Leven vanuit die zielsenergie is een zinvol leven, een bezield leven: leven vanuit de bron die je bent.

Een zinvol leven is een vreugdevol leven. Met deze workshop willen we je helpen de blijdschap om te leven weer te (her)ontdekken.

Opbouw workshop

In deze workshop gaan we aan de aan de hand van meditaties, oefeningen, spel en muziek de volgende punten onderzoeken en oefenen:

– Leren accepteren wat er is om je heen.
Wat er ook is, leef in vrede met de mensen en de wereld om je heen. Zolang je in strijd bent met de wereld, verbind je jezelf met de energieën van de wereld die jou weghouden bij je bron. Verandering breng je door vanuit het contact met je bron je licht uit te stralen naar de wereld.

– Accepteer wat er in je is aan pijn, verdriet, frustratie en wanhoop.
Veel mensen zitten zo vol pijn, omdat ze zich afgewezen voelen, dat ze niet meer naar binnen durven te gaan. Het resultaat is stilstand die kan leiden tot depressie. Ga naar binnen en zeg liefdevol ja tegen alle pijn in je: dan gaat het weer stromen. Ontdek dat jij niet die pijn bent maar de helende liefde.

– Zeg ja tegen je ziel, tegen het kind in je, laat dat helemaal stromen en durf van daaruit te leven en te zijn. Laat die scheppingskracht in jezelf toe. Laat je leven weer stromen.

Praktische info

Datum: vrijdag 13 mei 2022
Tijdstip: 13:30 -17:30 uur
Plaats:
de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen
Route

Maximaal aantal deelnemers: 12
Opgave: Vul het onderstaande contact formulier in.

    Hopelijk zie ik je binnenkort bij een van mijn bijeenkomsten?

    Lieve groet, Ellen Worm

    Heb je vragen omtrent mijn activiteiten of wil je een (1 op 1 coaching) afspraak maken dan kan je me overdag bereiken op werkdagen via: 0648379138 of via het contact formulier onder aan deze pagina.