Nieuwsbrief december 2020

                                                                                  

Lieve Mensen, Het jaar zit er bijna op!  

Ik heb een prachtige inspirerende nieuwsbrief voor je, onder andere met een Online aanbod voor het nieuwe jaar om je ziel te voeden. Tot het einde van dit jaar nog met twee mooie actie voor deelname aan de Lichtcirkels en een Online Coaching traject + Afstands-healingen voor meer regie over je leven door middel van inzichten en bewustwording.

Verder in de nieuwsbrief twee radio-interviews met Gerrit Gielen over: Hoog gevoeligheid in tijden van crisis en in het tweede gesprek spraken we over Eenheid, Dualiteit en Non-dualiteit. En met klap op de vuurpijl ben ik ook deze december maand geïnterviewd voor de podcast “Leven Zonder Stress” van oud radio dj Patrick Kicken. Dit is een openhartig en zeer persoonlijk gesprek geworden over mijn bewogen innerlijke pad die me veel wijsheid en verdieping heeft gebracht. Onderaan dit artikel vind je de links om alles rustig te bekijken en te beluisteren.

Aanbod Online Lichtcirkels 2021

1-1-2021 Intenties voor het nieuwe jaar
2-2-2021 Hart activation
3-3-2021 Inner Child Healing
4-4-2021 Yin & Yang balans
5-5-2021 Loslaten
6-6-2021 Zelf-Liefde
7-7-2021 Maak contact met je Hogere Zelf
8-8-2021 Leeuwenpoort
9-9-2021 Flow in je leven
10-10-2021 Moeder Aarde Healing
11-11-2021 Compassie voor wat is
12-12-2021 Ontmoet je innerlijke Priester(es)

Bijdrage €12,50 per Online Lichtcirkel

Voordeel 12 Lichtcirkels ipv €150 nu voor €125. Actie is geldig tm het einde van dit jaar.

Betalen in twee termijnen is mogelijk. Stuur me een berichtje voor interesse om maandelijks mee te doen. Max 35 personen per Lichtcirkel. Kijk op mijn website voor meer informatie:

Ik raad je aan om mee te doen met de maandelijkse Online Lichtcirkels. Dit zal je Lichtkracht, zelfrealisatie en energie zoveel meer vergroten dat het lastig wordt voor virussen.

Online Lichtcirkel 1-1-2021: Intenties voor het nieuwe jaar

De crisis waar we nu in zitten bied ons een mogelijkheid om onze ware zielsverlangens te ontcijferen en te ontdekken.
Deze Lichtcirkel bied je hierbij de mogelijkheid om er achter te komen wat die zijn.
De grootse werkelijkheid van je ziel is anders dan wat jij wilt of moet van jezelf.
Hoe weet je nou of het plan afgestemd is op het plan van je ziel?
Het hart is de poort!
Ik reik je een oefening aan zodat je erachter komt wat je Hartsverlangen is/zijn voor het nieuwe jaar.
Daarna help ik je om helemaal te aarden met je ziel in je lichaam en daarmee in contact te komen met je heelheid en je emoties en daarna gaan we een half uur de stilte in voor healing en samensmelting van je lichaam en ziel.

Doe je mee? Stuur me dan een berichtje.

1-1-2021 Vrijdag avond

21:00 tm 22:00 uur

bijdrage 12,50

(Online) Coaching traject + Eenheidshealing

             Wil jij:

  • Weer thuis komen bij jezelf?
  • Je IK-kracht versterken, leren grenzen stellen?
  • In verbinding zijn met jezelf en je omgeving zonder jezelf te verliezen?
  • Balans en rust creëren om prikkels te verwerken?
  • Aardings – oefeningen leren om thuis mee verder te gaan?
  • Eenheidshealing ervaren?

Naast gesprekken om je te helpen bij bovenstaande thema’s geef ik je ook een Eenheidshealing, deze combinatie is heel waardevol voor integratie op lichaam en zielsniveau. Dit kan zowel op afstand als bij mij in Malden vlakbij Nijmegen.

Wat is Eenheidshealing?

Het doel van EenheidsHealing is groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn. EenheidsHealing ruimt beperkende gedrags-, denk- en emotionele patronen op. Het verbind je weer met de eenheid, zodat lichaam, geest en ziel meer integreren, één worden. Je ziel ervaart steeds puurder het leven op aarde. Het laat je een stap in je ontwikkeling maken. Een grote of kleine, wat je jezelf toestaat.

Wat aan heling onderhevig is, wordt bepaald door je ziel. Zij weet waar je verlangens liggen, wat je nodig hebt en hoe je het beste leert. Jouw ziel is leidend op jouw weg naar heelheid, naar eenheid tussen jouw lichaam, geest en ziel.

EenheidsHealing is een proces dat diep ingrijpt op je emotionele en spirituele beleving, je mentale gedachtepatronen en overtuigingen, en als resultaat daarvan, op je fysieke lichaam.

Omdat healing een ontwikkelingsproces is, vindt de meest optimale healing plaats in tien sessies, met een sessie per twee weken. Hierna is een pauze nodig van tenminste een maand. Dit proces kan op deze manier doorgaan zolang je wenst.

De  healing gebeurt ook op afstand. Eenheidsheling is kosmisch en daardoor los van tijd en ruimte. Zij kan daarom op afstand gegeven worden. Na de healing plannen we een dan een belafspraak om te bespreken wat er is gebeurd tijdens de healing, via skype is het ook mogelijk. De healingen kunnen ook bij mijn thuis plaatsvinden omdat ik 1,5 meter afstand kan houden tijdens de healing.

Voor 1 Eenheidshealing met coaching gesprekken van 60 minuten zijn de kosten 40 euroBij deze actie pakket van 10 Eenheidshealingen met coaching zijn de kosten 360 euro. Geldig tm het einde van dit jaar.

Kijk voor meer informatie via deze link: https://www.lightworker.eu/healing/

Interview met Patrick Kicken:

Hierbij de link met het interview met Patrick Kicken over mijn persoonlijk pad en bijhorende artikel is te bekijken via deze link.

Door mijn filosofie en ervaringen laat ik een ander geluid horen dan de meeste andere non-dualiteit leraren die hij geïnterviewd heeft. Veel spirituele mensen vergeten de persoonlijkheid, noemen het ego, alsof het iets slechts is of iets buiten hen. Maar je persoonlijkheid is even belangrijk als je ziel, het is namelijk één. Je ziel kan niet bestaan zonder je persoonlijkheid. Het gaat bij mij om de flow en daarmee het samengaan van het aardse en het hemelse. Ik ben daarom altijd op zoek naar mijn balans tussen mijn persoonlijkheid en het grotere geheel. Dat maakt mij het gelukkigst. Ik kan dan in mijn authentieke kracht en grootsheid leven. Dat wil toch iedereen?

Via deze link wordt alles samengevoegd, het artikel en de video:

Radio gesprek met Gerrit Gielen

Hier de link met een inspirerend gesprek met Gerrit Gielen over: Eenheid, Dualiteit en Non-dualiteit en Aarde Spiritualiteit:

Hierbij de link met en artikel over het interview wat ik had voor Rara-Radio in Eindhoven over: Hoog gevoeligheid tijdens de Crisis.

Artikelen

Onderstaand twee artikelen van mij die je helpen om meer bewustwording te krijgen over deze crisis tijd en je te helpen je angsten te dragen.

Omarm je angst :

Bewustwording over de crisis:

Kijk voor mijn verdere aanbod op mijn website: https://www.lightworker.eu/

Een hele fijne jaarwisseling en een inspirerend nieuwjaar gewenst!

Warme groet, Ellen Worm

Ellen is ervaringsdeskundige, healer, spreker en schrijver op het gebied van Aardse spiritualiteit, (hoog) gevoeligheid & innerlijke kracht, heelwording, zelfliefde en relaties. Ze organiseert regelmatig een Lichtcirkel. Volg haar via Facebook, YouTube en Spotify (voor oa geleide meditaties) onder haar eigen naam. Of via Instagram @lightworker.eu