Nieuwsbrief December

Lieve mensen,

Hierbij mijn nieuwsbrief voor de maand December.

In 21 Januari organiseer ik een mooie workshop “’Voelen wat je nodig hebt” met Gerrit Gielen.

Vanaf Februari ga ik in Nijmegen de Lichtcirkel elke maand Live organiseren op een vrijdagavond. Ik heb hier veel zin in en hoop vele van jullie daar te ontmoeten.

In Januari start ik ook met mijn eigen radioshow bij RaRaRadio in Eindhoven. En.. ik heb nieuwe podcast gemaakt voor jullie 😊 Dit en meer te lezen in deze nieuwsbrief…

Lichtcirkels in Nijmegen

Vanaf Januari 2022 organiseer ik elke maand een bijeenkomst met als doel ons te verbinden met ons lichaam, de stilte in ons, en ons hart.

We hebben behoefte naar wijsheid en verbondenheid. Willen weten wat het is om in totale stilte te zijn. Rust van onze gedachtestroom dat is ons grootse verlangen. We willen ervaren wat het grotere is wat ons samen verbindt. Leven vanuit ons hart en ziel en ervaren en dat er meer is dan het verstand. Het worden prachtige bijeenkomsten met liefde, vreugde en licht. Meer info en opgave via mijn website.

Workshop: “Voelen wat je nodig hebt”

We zijn rijker dan ooit, hebben meer mogelijkheden en kansen dan ooit, en toch voelen veel mensen zich ongelukkig. Hoe kan dat?

Het probleem is dat we niet goed in contact staan met ons gevoel, we voelen daardoor niet wie we zijn en wat we werkelijk nodig hebben. We richten ons op het verwerven van dingen waarvan we denken dat die ons gelukkig maken, terwijl ze dat in feite niet doen.

We denken bijvoorbeeld dat veel geld, succes of een belangrijke maatschappelijke positie ons gelukkig maken, terwijl dat vaak niet zo is. Geluksbeelden die de maatschappij ons aanreikt, sluiten vaak helemaal niet aan bij onze werkelijke verlangens. Door het najagen van die beelden vergeten we onszelf – en worden we juist ongelukkig.

Om te weten wat we werkelijk nodig hebben moeten we eerst weer leren voelenvoelen wie we zijn en voelen wat we werkelijk nodig hebben. Pas dan kunnen onszelf geven wat we echt nodig hebben.

Daarvoor moeten we om te beginnen ruimte en tijd voor ons zelf creëren. Een leven waarin je geleefd wordt. houdt je weg bij je gevoel.
Naast tijd en ruimte voor jezelf is het belangrijk om alle ideeën los te laten over wat je denkt nodig te hebben. Die ideeën komen meestal van buitenaf en sluiten vaak helemaal niet aan bij wie jij bent. Ze komen vaak voort uit de angsten van je ouders, of de economische behoeftes van de prestatiemaatschappij.

Wij (Ellen Worm en Gerrit Gielen) geven deze workshop om het voelen van wie je bent en het voelen van wat je nodig hebt te ontdekken.

Meer info en aanmelden: https://www.lightworker.eu/workshops/workshop-voelen-wat-je-nodig-hebt/

Radioshow: “Muziek en aardse spiritualiteit”

Vanaf 4 Januari heb ik een eigen praatprogramma bij RaRaRadio: “Muziek en Aardse spiritualiteit.”

Creatieve mensen zoal zangers, muzikanten en woordkunstenaars bied ik in dit programma een podium. Vanuit hun echtheid, diversiteit en in alle kwetsbaarheid kunnen zij hun kunsten laten horen. Het verhaal achter hun passie kunnen ze bezield en open delen met de luisteraars.

Mensen kunnen op dit podium van zich laten horen. Denk aan kleine mooie liedjes, meditatieve zang ( Mantra’s)  en  woord kunstenaars (gedichten en spoken word).

In een inspirerend en warm gesprek zal elke maand een ander thema langs komen. Met de gasten bespreek ik wat dit thema voor hen betekent en wat er bij hen leeft. Thema’s die voorbij komen zijn: hoop, verrijking, liefde, verwondering, verlies, kracht, het innerlijke zelf en geliefde.

Het lijkt me leuk om met een muzikale gast (muzikant of zanger) ook samen te zingen.

Mijn eerste gast van dit jaar is zangeres en zangcoach, Anke Engelbertink. Op de eerste dinsdagmiddag van de maand is de uitzending live te streamen via: www.rararadio.com. Na de uitzending  te beluisteren op mijn website: www.lightworker.eu

Podcast: “Aardse Spiritualiteit”

Dit jaar heb ik één podcast opgenomen. Hierin leg ik uit wat geaarde spiritualiteit inhoud dmv mijn eigen ervaringen. Lichaam en Ziel die samen een eenheid vormen is het doel op aarde. Aarden door je opnieuw met je lichaam te verbinden, emoties doorvoelen en inzichten is wat ik aanbied qua begeleiding. Dit en meer wordt in deze podcast besproken. Link onderaan dit bericht als je mijn podcast wil beluisteren oa met mooie geleide meditaties en drie inspirerende radio gesprekken met Gerrit Gielen waar ik te gast ben in zijn radioshow.

Link: https://open.spotify.com/show/3HAqiamDYXHIieaJHQbYU9…

Vanaf Januari zijn mijn interview gesprekken bij Rararadio ook te beluisteren via mijn podcast.

Ik wens jullie allemaal een mooi en liefdevolle December Maand, en hoop jullie te zien in het nieuwe jaar, of as Zondag bij de Online Lichtcirkel.

Lieve groet, Ellen Worm

www.lightworker.eu

Logo Podcast