Nieuwsbrief Augustus

Lieve Jij!

Geniet je ook zo van het mooie weer de afgelopen dagen?

Ik heb drie mooie activiteiten in de zomer die ik graag met jullie wil delen. De eerste activiteit zijn drie workshops die ik organiseer met Gerrit Gielen, de partner van auteur Pamela Kribbe. De workshops gaan over Hoog gevoeligheid en Innerlijke kracht en helpen je om bij je zelfvertrouwen, aarding en jezelf te laten stralen, onderaan deze nieuwsbrief lees je er meer over.

De tweede activiteit is een zomer 4daagse met Zomer inspiratie. Heb je behoefte jezelf te voeden deze zomer? Inspirerende dingen te doen die je helpen groeien? Samen met anderen genieten van vervullende workshops, in een prachtige ruimte aan de bosrand van Nijmegen? Kom dan ook naar de Workshop 4-daags. Alle workshops zijn voor een introductie prijs van €12,50. Ik geef zaterdag om 13:00 uur een Lichtcirkel. Kaarten zijn via onderstaande link te bestellen:

https://liefdescoach.com/oorsprong/4daagse22/?fbclid=IwAR0IUnybvPIZL5fYJyYCiC9bT7sYPePspVGOs7McAwz8qrIV8wFWnIenWhE

De derde activiteit is een dansavond “Estatic Dance” genaamd waarbij er op blote voeten wordt gedanst en niet gedronken en gekletst word maar wel een heerlijke, vrije expressie word ervaren in de dans. Ik ben er nu zelf een keer of drie geweest en het was echt bevrijdend voor me. Voordat de DJ op 2 september zijn set gaat draaien mag ik de opening doen met oefeningen die je helpen aarden. Door jezelf te aarden voel je je eigen behoeften en grenzen en kan je goed geworteld dansen. De avond is op 2 September om 19:30. De tickets zijn te koop via deze link: http://hipsy.nl/shop/4777-ecstatic-dance-nijmegen-dj-the-oberlie-cer-ellen-worm

LAST BUT NOT LEAST!

DRIE WORKSHOPS: HOOGGEVOELIGHEID EN INNERLIJKE KRACHT

Met Ellen Worm en Gerrit Gielen

In deze serie van drie workshops leer je om als hooggevoelige weer of meer te geloven in jezelf, je veilig te voelen op aarde en je volle potentieel tot uitdrukking te brengen. Daarbij willen we laten zien dat je hiervoor niet “hard hoeft te werken”, maar dat het uiteindelijk gaat om jeZelf zijn: het stralende middelpunt dat nu al in jou zit en dat zich wil bevrijden van niet-eigen angsten en oordelen.

Deze drie workshops zijn zo opgebouwd dat je deze zowel afzonderlijk en als geheel kunt volgen.

Data:

28 augustus: Zelftwijfel

18 september: Aarding

16 oktober: Stralen

Locatie: De bijeenkomsten zijn in de groepsruimte van de Oorsprong. Driehuizersweg 331, Nijmegen

Bekijk mijn website voor alle info en opgave: https://www.lightworker.eu/workshops/drie-workshops-hooggevoeligheid-en-innerlijke-kracht/ er zijn nog een aantal plekjes vrij. Op onderstaande foto Gerrit Gielen en Ellen Worm.

Ik hoop je ergens te ontmoeten deze zomer!

Lieve groet, Ellen Worm

0648379138