Nieuwsbrief November

Deze maand in de nieuwsbrief:

  • Lichtcirkel op 27 November in Nijmegen ( voor mannen en vrouwen)
  • Lichtcirkels 2023 ( (opgave is nu mogelijk met korting)
  • Ontspanningstherapie wekelijks in Nijmegen
  • Mijn autobiografie vordert
  • Afstandshealing, voor de maand november en december, om het licht in jezelf te voeden in de donkere maanden.
Lichtcirkels 2023 voor mannen & vrouwen

LICHTCIRKEL 27/11

Lichtcirkel voor Mannen & Vrouwen

Heb je het verlangen je elke maand te verbinden met een groep gelijkgestemde mannen & vrouwen vanuit inspiratie en ondersteuning? Ervaren hoe helend het delen, en de herkenning en de onderlinge steun is van een Lichtcirkel?

Wil je meer innerlijke kracht ervaren? meer jezelf zijn? meer vanuit bezieling leven? beter met je hoog gevoeligheid leren omgaan? Sluit je dan aan bij de maandelijkse Lichtcirkel. En leer over spirituele onderwerpen zodat je je leven kan verrijken. Oa met oefeningen, meditaties, groepshealing, dansen en sharing.

Meer info:

Datum: 27 november. Zondagmiddag van 14:00 uur tm 17:00 uur.

Deze maand is het thema: ‘Ontsteek het licht in jezelf’ Dit is een tijd van donkerte, in meerdere opzichten. Het is winter, de dagen zijn korter. Dit nodigt uit meer op jezelf te zijn en jezelf te voeden met licht. Het is je diepste aard om te stralen en het licht van je ziel vrij te geven in de wereld. We trainen samen onze intuïtie op een leuke manier waardoor we meer over onszelf en de ander te weten komen.

Bijdrage 35 euro

Locatie, Groepsruimte: De Oorsprong Nijmegen. Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen. Aanmelden onder aan deze pagina of via whatsapp 0648379138

Lichtcirkel 2023 ‘Wortels en Vleugels’

LICHTCIRKELS 2023

‘WORTELS EN VLEUGELS’

Ik heb ik weer een prachtig aanbod voor het nieuwe jaar met verschillende thema’s per Lichtcirkel bijeenkomst. Elke Lichtcirkel heeft een groepsheling, krachtige oefeningen en geleide meditaties op het thema aangepast , dans en sharing. Op deze manier krijgt je een mooie fundering om je “Wortels en Vleugels’ te ontwikkelen. Stevig geaard in het leven te staan en je vrijheid te voelen en leren behouden. Het gaat in de lichtcirkels om de flow, om het samengaan van het aardse en het hemelse.

De data’s zijn inmiddels bekend: 29/1 26/2 30/4 28/5 25/6 20/8 17/9 29/10 26/11

Thema’s van de Lichtcirkels 2023

29/1  Aarding en Gronding van je licht: Als je hoog gevoelig bent, heb je snel de neiging om uit je onderlichaam te schieten. Waardoor je veel te open staat voor energieën en emoties van anderen omdat je alleen vanuit je bovenste chakra’s leeft. Je omgeving en de buitenwereld voelt onveilig aan, gek genoeg juist hierdoor. Ik leer je om jezelf te gronden waardoor je sterk in je schoenen staat en je emoties kan ervaren als iets wat door je heen stroomt. Je kan alles voelen en je kan alles aan in je leven als je geaard bent!

26/2  Zelfliefde en innerlijk kind: Je kan niet meer dan jezelf zijn. Je kan wel meer jezelf worden. Je leert voelen dat je op een diep niveau dat je goed bent zoals je bent. Dat je niets hoeft te veranderen aan jezelf om meer waard te zijn. Zelfliefde ontwikkelen is de sleutel naar ontspannen jezelf zijn. In deze lichtcirkel leer je om als hoog gevoelige weer of meer te geloven in jezelf, je veilig te voelen op aarde en je volle potentieel tot uitdrukking te brengen. Daarbij willen we laten zien dat je hiervoor niet “hard hoeft te werken”, maar dat het uiteindelijk gaat om jezelf zijn: het stralende middelpunt dat nu al in jou zit en dat zich wil bevrijden van niet-eigen angsten en oordelen.

 

19/3 Verlos jezelf van je harde kant en kom terug in zachtheid en flow: Je hoofd kan heel sterk zijn, het heeft je beschermt dmv (dissociëren)  vroeger als kind voor allerlei indrukken/heftige gebeurtenissen. Je hoofd kan aanvoelen als hard en niet stormend wat zicht uit in hoofdpijn en stres klachten en vermoeidheid. Het haalt je als volwassenen weg bij je ware gevoel, zachtheid en openheid van het hart, het stroomt dan allemaal niet meer, je wilt alles onder controle houden. Als je vanuit je hoofd leeft ervaar je geen veiligheid, wat ontstaat waarneer je uit je hoofd in je lichaam zakt, en het contact met je hart kan voeden.

30/4  Leren luisteren naar je intuïtie: Leer luisteren naar je Intuïtie en ontvang innerlijke boodschappen over je diepste innerlijke verlangens, zodat je intenties en daardoor je focus duidelijk word voor het nieuwe jaar.

28/5 Vrijheid van expressie: Het verlangen naar vrijheid van expressie is ook een verlangen naar verbinding en contact. Binnen ons leeft een grote behoefte gehoord en gezien te worden. Aandacht en erkenning voor deze behoefde is de sleutel. We gaan expressie geven aan onze vrijheid door middel van dans, mantra zingen, en delen op welke manier we graag gezien willen worden zodat we dat vorm kunnen geven in de wereld. Je bent niet de enige die op zoek is naar jouw plek in deze maatschappij. Doe wat je vreugde geeft.

25/6: Kom in contact met je hogere zelf: In onze zoektocht naar liefde vergeten we dat we zelf liefde zijn. Het verlangen naar een verbinding met een geliefde is echt. Maar we vergeten dat we deze liefde zelf zijn en dat we in de zoektocht niet doorhebben dat we naar onze innerlijke geliefde zoeken. We hebben een verhaal verzonnen waarin we deze liefde op iemand projecteren. Hierdoor blijf je afhankelijk van de ander die je liefde geeft. Maar deze liefde is een groot veld die in feite onpersoonlijk is en via een individu handen en voeten krijgt. Maak contact met je hogere wijsheid en liefde door krachtige oefeningen.

20/8 Vreugde, creativiteit en avontuur: Wat bied vreugde in je leven? Welke vorm van creativiteit past het beste in jou? Wat betekend avontuur voor jou? Spelen….dansen….klanken maken….naar buiten…

17/9 Hooggevoelig? Bescherm je energieveld!  Als hoog gevoelig persoon leef je met je energie meer buiten je lijf dan erin. Je energetische lichaam ook wel aura genoemd is van veel hoog gevoelige mensen wel tientallen meters groot. Je verliest veel energie, maar je pakt ook veel energie op. Je staat met dit veld constant in contact met andere mensen dat maakt je erg kwetsbaar. Tijdens deze lichtcirkel gaan we oefeningen doen om je energetische te beschermen en geef je kennis over de schuwkanten van de vrouwelijke en mannelijke energie.

29/10  De balans tussen je persoonlijkheid en het grotere geheel: Ik laat een ander geluid horen dan de meeste non-dualiteit leraren. Velen vergeten de persoonlijkheid, ze noemen het ‘ego’, alsof het iets slechts is of iets buiten jezelf. Maar je persoonlijkheid is even belangrijk als je ziel. Het is namelijk één: je ziel kan niet bestaan zonder je persoonlijkheid. Het gaat om de flow, om het samengaan van het aardse en het hemelse. Dat maakt je het gelukkigst. Je kan dan in je authentieke kracht en grootsheid leven. We gaan oefeningen doen om de balans te vinden hiertussen.

26/11 : Prikkels en overprikkeling: hoe ga je daar mee om? De feestdagen komen eraan, hoe kan je daarin je grenzen aangeven, en je zintuigen kalmeren. Helemaal jezelf ZIJN zonder moeten en losweken van het harde werken en overmatig denken, en wat er van je word verwacht. Je kan niet meer worden dan jezelf!

Kijk voor meer info: https://www.lightworker.eu/lichtcirkels-nl/lichtcirkels-live/

Krijg nu 50 Euro korting als je je voor alle lichtcirkels opgeeft en in een keer betaald. Geldig tm 28/1

Ontspanningslessen ‘ZIJN’ met Ellen

Ontspanningstherapie

(wekelijkse losse lessen in Nijmegen)

‘ZIJN’ met Ellen

Een oplaadpunt in het midden van de week.

Je goed voelen is belangrijk om ‘in de flow’ te blijven. Als ‘het’ stroomt, gaat alles makkelijker. Tijdens dit uur gaan we diep ontspannen, stress loslaten, door alles te voelen wat gevoeld wil worden aan spanning. Zelfliefde en aandacht voor jezelf is de sleutel voor ontspanning.

Data: Woensdagmiddag 9, 16 en 23 November

Tijd: 13:30 tm 14:45 uur

Bijdrage: 10 euro ( cash en gepast betalen)

Locatie: De oorsprong in Nijmegen op de driehuizerweg 331

Houd deze pagina of mijn facebook wekelijks in de gaten voor meer data: https://www.lightworker.eu/uncategorized/zijn-met-ellen-ontspanningstherapie/

Mijn autobiografie vordert

In haar autobiografische debuut “Van Model naar Lichtwerker” vertelt Ellen Worm haar reis vol ontberingen van haar traumatische jeugd en de harde modellenwereld, over hoe zij zichzelf hervindt nadat ze op haar 25ste compleet instort en opzoek gaat naar antwoorden om haar leven terug te krijgen. Ze krijgt hulp van de spirituele wereld en komt erachter waar haar problemen vandaan komen. Die veel verder blijken te gaan dan alleen haar huidige leven. Haar helingproces met gevolg een grote transformatieproces verplicht haar vervolgens om tien jaar als kluizenaar te leven waar ze knokt voor haar leven. Maar de reis is nog niet voorbij. Ellen moest tot op het bot gaan om te weten wie ze spiritueel is “ een aarts engel” en ging vervolgens door een spirituele bypass: een escape van het lijden.

Hierdoor ontdekt ze haar essentie: een engel en beseft ze ten diepste dat ze goddelijke vonk/licht aan het incarneren is en daarmee een reis is aangegaan die niet zonder gevaren is. Deze intense reis moest ze aangaan zodat ze haar vorige slachtofferlevens kon transformeren naar een leven waarin ze weet en kan handelen als “”de Schepsel en Schepper”  van haar eigen leven. Ze deelt in dit boek haar spirituele ervaringen, oefeningen en wijsheid die ze door de jaren heeft opgedaan tot waar ze nu staat: Een spiritueel inspirator met beide benen op grond! Een boek waarin ze lezers motiveert om op zelfonderzoek uit te gaan, hun innerlijke kracht kunnen hervinden door de belichaming van hun ziele-energie, om hun innerlijke stem weer helder te laten klinken, ofwel: hun eigen guru te zijn zodat zij vol overtuiging voor een nieuw leven, een nieuwe koers en een nieuw verhaal kiezen.

Ik weet niet precies hoe lang het nog gaat duren en waar ik hem ga uitgeven, maar ik vertrouw erop dat het gaat gebeuren! Ik houd jullie op de hoogte.

Afstandshealing

Afstandshealing, voor de maand november en december, om het licht in jezelf te voeden.

Voor wie?

Voor mensen die meer verbinding willen met wie ze vanuit hun essentie zijn. Hun emoties willen doorvoelen. Veilige, geaard, vanuit innerlijke kracht in het leven willen staan. Meer verbonden met hun kern en lichaam.

Afstandhealing 40 Euro (nu met gratis coaching)

Omdat healing een ontwikkelingsproces is, vindt de meest optimale healing plaats in tien sessies, met een sessie per één á twee weken. Hierna is een pauze nodig van tenminste een maand. Dit proces kan op deze manier doorgaan zolang je wenst. Ik geef tijdens de coaching ook praktische oefeningen mee die je thuis kan doen. Voor de maanden november en december kun je nu 4 sessies boeken voor 160 euro ipv 200 euro.

De  healing gebeurt op afstand. Eenheidsheling is kosmisch en daardoor los van tijd en ruimte. Zij kan daarom op afstand gegeven worden. Na de healing plannen we een dan een belafspraak om te bespreken wat er is gebeurd tijdens de healing en geef ik je coaching oefeningen om zelf meer vooruit te komen.

Ik eindig met een mooie recensie over mijn Lichtcirkel bijeenkomst,

“Alweer enige tijd volg ik Ellen in haar interviews, haar schrijfwerk en lichtwerk. Het moest er natuurlijk eens van komen om haar live te ontmoeten. Vanmiddag kreeg ik die kans op een mooie laagdrempelige workshop die ze gaf aan een cirkel van mannen en vrouwen. Ellen heb ik daarin leren kennen als een bevlogen enorm energieke jonge vrouw, die vurig en vol humor haar licht uitstraalt om ons als deelnemers te brengen bij ons innerlijk licht. Dat deed ze voor mij op een verrassend verkwikkende manier in een prettige mix van lichaamswerk, meditatie, muziek, eenheidsheling en deelronde. Ze gaf ons een heel fysieke ervaring van het gronden van je licht op aarde. Haar aardse manier van ”lichtwerk bedrijven’ getuigt van diep doorvoelde ervaringswijsheid. Daarmee kan ze voor velen een heel heldere snaar raken, eentje die we precies nu zo nodig hebben, om voluit aanwezig te zijn met al wat we in ons hebben, hemel en aarde te verbinden en het mannelijke en vrouwelijke in onszelf te eren en te belichamen. Voor herhaling vatbaar. Jacinta Kogelman”

Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten! Voor vragen mag je me mailen of bellen.

Lieve groet, Ellen Worm

0648379138

Groepsruimte de oorsprong