Nieuwsbrief Juli

Lieve Mensen,

Vorige maand vond de try-out van mijn eerste Radiant Sound Circle plaats, en het smaakt naar meer. Het was een inspirerende middag waarin zielen werden gevoed en harten geopend.

Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf en anderen? Naar meer rust, verdieping en vervulling in het leven? Ben je op zoek naar een veilige en intieme setting waarin je je ware zelf kunt laten zien en je stem kunt laten horen? Of wil je graag meer innerlijke vrijheid ontwikkelen en je eigen ruimte innemen, zodat je ziel op aarde kan stralen?

Ik nodig je uit om deel te nemen aan de Radiant Sound Circle, waar we samen de helende kracht van mantra’s en stemexpressie ontdekken. Als Lichtwerker en Spiritueel coach faciliteer ik deze bijeenkomst, waarin we contact maken met ons hogere zelf en innerlijke kracht. Stemexpressie staat centraal, en mantra’s en lichtgevende klanken ondersteunen ons in dit proces.

De Radiant Sound Circle is geen grote mantra cirkel, maar juist een intieme en persoonlijke setting waarin we onze stemmen en innerlijk licht laten stralen. Ik geloof dat we allemaal het potentieel hebben om onze dromen waar te maken en ons volledige potentieel te bereiken. Mijn missie is om anderen te helpen dit te realiseren door middel van helende muziek en coaching.

Of je nu worstelt met angst en onzekerheid om meer van jezelf te laten zien in de wereld, of op zoek bent naar meer inspiratie en richting in het leven, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad naar zelfvervulling. Samen kunnen we de aarde en de hemel verbinden en ons ware potentieel ontdekken. Laten we de stilte en vreugde van ons ware zelf ervaren, waar we verbonden zijn met elkaar en onze essentie.

De eerstvolgende Radiant Sound Circle vindt plaats op zondagmiddag 9 juli, van 14:00 tot 17:00 uur, in groepsruimte de Oorsprong in de wijk Brakkenstein, Driehuizerweg 331, Nijmegen.

Je kan een ticket ook rechtstreeks boeken via www.hipsy.nl via deze link: https://hipsy.nl/event/17371-stemexpressie-en-mantra-zingen

De bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt €45,- (studenten of mensen met een bijstandsuitkering ontvangen een korting en betalen €25,-) voor dat laatste stuur je me dan een mail naar info@lightworker.eu of een whatsapp.

Lees hieronder enkele reviews van eerdere deelnemers:

  • “De Radiant Sound Circle van Ellen Worm was een warm bad van licht, liefde en plezier. Mijn ziel werd gevoed en mijn hart geopend. Wat wil je nog meer op een Pinksterzondag? Een absolute aanrader!” – L. Jansen
  • “Ellen creëert een fijne sfeer bij haar bijeenkomsten. Ik voel me er vrij om mezelf te zijn, er is genoeg ruimte voor expressie, humor en spontaniteit. Ellen deelt openhartig haar eigen ervaringen, waardoor er een gelijkwaardige dynamiek ontstaat.


Hieronder vind je een sfeervideo van mij en Lina, de organisatoren van de middag.

We hopen jullie 9 juli op zondagmiddag te ontmoeten! Lieve groet, Ellen en Lina

En trouwens, er zijn nog een paar plekjes vrij voor de workshop “Hooggevoeligheid en Geaardheid” op zondagmiddag 25 Juni. Als je geïnteresseerd bent, kun je meer informatie vinden en je aanmelden via deze link: https://gerrit-gielen.net/praktijk/workshops/hooggevoelig-en-geaard/