Nieuwsbrief Juni 2024

Sprankelend Nieuws van Ellen 🌟

Lieve allemaal,

We hebben weer prachtig nieuws om met jullie te delen! Naast onze betoverende stemexpressiedagen, heb ik nieuwe stappen gezet in mijn werk om licht en liefde te verspreiden. Lees verder voor de nieuwste updates en speciale aankondigingen!

Stemexpressiedag op Zondag 30 Juni 🎶

Verlang je naar meer innerlijke vrijheid en wil je je eigen ruimte innemen, verankerd in je innerlijke licht? Kom dan naar mijn stemexpressiedag op zondag 30 juni! We gaan samen zingen, onze stemmen laten stralen en diepere verbindingen aangaan met onszelf en elkaar. Mis deze bijzondere ervaring niet!

Datum: Zondag 30 juni en 27 oktober
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Prachtige locatie aan een bosrand (zie video voor routebeschrijving: Routebeschrijving)
Bijdrage: Studenten en mensen met een uitkering mogen voor 25 euro meedoen. Stuur een bericht naar info@lightworker.eu om je plek te reserveren. Voor een normale ticket van 45 euro via deze link: https://hipsy.nl/shop/33139-stemexpressie-en-mantra-zingen

Nieuwe Dienst: Ceremonieel Huwelijks Spreker 💍

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik nu ook ceremonieel huwelijks spreker ben! In de afgelopen tijd heb ik met veel liefde en humor twee prachtige huwelijken mogen voltrekken. De eerste vond plaats in de indrukwekkende kerk in Naarden, en de andere op een prachtige locatie in Angerlo, met gasten van een motorrijdersclub. Het was een eer om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere momenten, en ik heb inmiddels een prachtige review mogen ontvangen.

Hier is een prachtige review die ik onlangs heb mogen ontvangen:


Rated 5 out of 5
Diana van Ballegooijen – juni 9, 2024

“Op 1 juni 2024 had ik het voorrecht aanwezig te zijn bij het huwelijk van André en Arabella, waar Ellen de ceremonie leidde. Haar sprankelende aanwezigheid (nog eens extra benadrukt door haar mooie kleurrijke outfit) en gulle lach ontspanden zowel het bruidspaar als de gasten.
Naast de prachtige zandceremonie waarbij alle gezinsleden een kleur in de fles goten passend bij hun karakter en de liefdevolle en emotionele handfasting die Ellen zowel losjes als gestructureerd begeleidde, was er ook ruimte voor verhalen.
Naast het “hoe hebben jullie elkaar leren kennen” waar alle gasten uiteraard graag over horen, was Ellen veel dieper gedoken in de dingen die belangrijk zijn voor het bruidspaar. Godin Freya, de visie en intentie van de motorclub en de band met kinderen en getuigen. Ook de niet aanwezige of overleden geliefden kregen een eigen plekje en werden geëerd.
Ik was keer op keer ontroerd door de diepgang die Ellen zo natuurlijk wist aan te brengen. Steeds weer gevolgd door een hartelijke lach, want een huwelijk moet ook vooral een vrolijke aangelegenheid zijn.
Ik ben niet meer van plan te gaan trouwen, maar als het zo zou zijn, zou ik zeker Ellen vragen om de ceremonie te leiden.”

Of je nu in Nederland wilt (her) trouwen of daarbuiten, ik sta voor jullie klaar om jullie speciale dag onvergetelijk te maken. Voor meer informatie kun je me vinden op de website van “Alle Trouwambtenaren” https://alletrouwambtenaren.nl/babs/ceremoniespreker-nijmegen-ellen-worm/

Speciale Aanbieding: Voor de eerste gelukkige stelletjes bied ik een gereduceerd tarief aan!

Verspreid het Woord! 🌸

Ik zou het geweldig vinden als jullie deze informatie willen doorvertellen aan vrienden en familie. Zo kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen hun liefde en verbinding samen te vieren.

Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen. Samen maken we de wereld een beetje mooier en lichter!

Lieve groet,
Ellen Worm

Contact:

#RadiantSoundCircle #Stemexpressie #CeremonieelHuwelijk #LiefdeEnLicht #Handfasting #Zandritueel #SpecialeAanbieding

Zandritueel
Handfasting