Nieuwsbrief April

Lieve lezer,

Ik nodig je van harte uit voor mijn volgende bijeenkomst op 30 april, met als thema “Verlos jezelf van je harde kant en kom terug in zachtheid en flow”. Tijdens deze bijzondere LICHTCIRKEL bijeenkomst zullen we ons richten op het vinden van meer zachtheid en openheid van het hart, en het loslaten van de harde en controlerende energie die ons vaak in de weg zit.

We zullen dit doen door middel van krachtige oefeningen, geleide meditaties en een Energetische groepshealing. Ook zal er tijdens deze bijeenkomst een cacao ceremonie en mantra circle plaatsvinden. De rauwe pure cacao, die al eeuwenlang gebruikt wordt door inheemse volkeren in ceremonies, zal ons helpen meer in ons lichaam te zakken en ons te verzachten. Het zingen van mantra’s zal ons hart openen en ons helpen ons te verbinden met onze innerlijke essentie.

Ik hoop dat je erbij kunt zijn en samen met mij kunt werken aan het vinden van meer innerlijke zachtheid en flow. De bijeenkomst vindt plaats op een prachtige plek aan het rand van het bos in Nijmegen. Er zijn 12 plekken beschikbaar! Ontmoet ik je aan het eind van de maand voor een heerlijke middag samen?

  • Data, Zondag 30 april van 14:00 tm 17:00 uur
  • Opgave, kan via onderstaande inschrijfformulier of via WhatsApp.
  • Bijdrage,  €50,- cash vooraf te betalen
  • Locatie, Groepsruimte: De Oorsprong Nijmegen. Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen. Dat is precies recht tegenover huis nummer 340.
  • Mijn mobiele, 06-48379138
  • Meer info, https://www.lightworker.eu/lichtcirkels-nl/lichtcirkels-live/

De plek waar ik mijn bijeenkomsten en de Mindfulness Massage behandelingen aanbied.

Mindfulness massage (intuïtieve) voor vrouwen

Ik ben verheugd om te kunnen aankondigen dat ik nu Mindfulness Massage behandelingen aanbied op mijn website. Deze massage is gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van de natuurlijke genezingskracht van het lichaam.

Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en kom in een staat van volledige ontspanning met de Mindfulness Massage. Door van denken naar voelen te gaan, geniet je van een moment waarin je de spanning in je lichaam kunt laten verdwijnen en je spieren en gewrichten zich kunnen ontspannen.

De Mindfulness Massage biedt een ervaring van voelen in plaats van denken. Door middel van zachte aanrakingen en bewegingen nodigen we je uit om volledig aanwezig te zijn in het huidige moment. Laat je gedachten los en kom in contact met je lichaam en je innerlijke zelf. Je zult merken hoe de spanning uit je lichaam verdwijnt en je spieren en gewrichten zich ontspannen. Het is een moment van diepe rust en ontspanning, waarin je volledig kunt genieten van het hier en nu met al je zintuigen.

Ik richt me op langzame, zachte bewegingen die je zullen helpen ontspannen en de spanning in je lichaam te verminderen. Ik gebruik geuren en oliën die je zintuigen zullen kalmeren.

Als hooggevoelige vrouw ben ik me bewust van de kracht van aanraking en de diepgaande invloed die een massage kan hebben op ons welzijn. Ik heb zelf een weg bewandeld om mijn eigen stress en emotionele blokkades te overwinnen en wil nu anderen helpen om ook hun innerlijke balans te vinden.

Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, verlichting van fysieke of emotionele pijn, of gewoon een moment voor jezelf wilt, mijn intuïtieve mindfulness massages zijn een unieke ervaring. Kom en ervaar de kracht van aardende aanraking.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie en tarieven.

Moge het licht van deze tijd je leiden naar nieuwe kansen, nieuwe hoop en nieuwe wegen om te groeien en te bloeien. Moge je de kracht en het vertrouwen vinden om je dromen te volgen en je doelen te bereiken.

Fijne paasdagen gewenst!

Met warme groet, Ellen Worm