Trouwen met jezelf

Waarom trouwen met jezelf?

‘Trouwen met jezelf’ heeft naast dat het een feestelijk moment is meestal een diepe innerlijke betekenis. Volledig ‘JA’ tegen jezelf zeggen precies zoals je nu bent is een daad van liefde. Je hoeft niet anders te zijn dan wie je nu bent. En je kiest er voor om jezelf te steunen bij alles wat er gebeurt. Eigenlijk net zoals met een huwelijk met een partner, in voor en tegenspoed blijf je bij elkaar. Alleen in een huwelijk met jezelf neem je zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk. Voel je wat voor kracht daar in zit? Je staat zelf je ‘mannetje!’ Je trouwt met je eigen innerlijke man of vrouw. Wat moedig is dat!

Trouwen met jezelf is een innerlijke eenwording van de mannelijke en vrouwelijke kant in jezelf:

Het mannelijke staat voor je Ik-kracht, jij die vol in je eigen kracht en licht staat.

En het vrouwelijke staat voor zelfliefde, flow, eenheid en zachtheid.

Het is daarmee een (heilig) huwelijk binnen jezelf.  

Dit spirituele moment is een viering waard! Want als je met jezelf trouwt dan is dat voor eeuwig! Net zoals jouw essentie,  jouw ziel eeuwig is, verbind jij je essentie volledig met je persoonlijkheid. En dat gaan we vieren op een feestelijke manier helemaal zoals jij dat wenst…

Extra note: Vaak zoeken we in de buitenwereld een partner. We verlangen naar iemand die ons helemaal ziet en lief heeft zoals we zijn. Dit gaat op een gegeven moment toch scheuren krijgen, omdat de ander ook te maken heeft met oude patronen en onzekerheden. Als mensen er voor kiezen om eerst met zichzelf te trouwen dan verschuift er iets fundamenteels in hun huwelijk (met een ander). Omdat je de basis die je zoekt nu in jezelf gevonden hebt. Wie zichzelf lief heeft kan de ander echt iets geven. Als je van jezelf houdt en je eigen behoeftes en verlangens zelf kan vervullen dan sta je steviger in je schoenen.

Hoe werkt dat?

We hebben eerst telefonisch contact. Als je kiest om met mij in zee te gaan, dan maken we een afspraak om elkaar live te ontmoeten. Op die manier krijg ik een goede indruk van jou. Ik verdiep me tijdens onze ontmoeting in jouw leven en stel je persoonlijke vragen. We bespreken jouw wensen en hoe de dag eruit gaat zien. De weken daarna schrijf ik de speech en zien we elkaar op de trouwlocatie en trouwdatum die jij hebt uitgekozen. Ik heb minimaal twee en halve maand nodig tussen onze eerste belafspraak en de trouwbelofte. Ik kan spreken in mijn eigen feestkleding of in een toga.

Wat bied ik aan?

Mijn benadering als ceremoniespreekster is liefdevol en krachtig. Ik leef vanuit mijn hart en kan op een diep niveau meevoelen waar je in je leven doorheen bent gegaan.  Dit uiterst persoonlijke levensverhaal vertaal ik in mijn eigen woorden in een ontroerende, inspirerende speech. Tijdens mijn speech ben ik aards en spiritueel zonder zweverig te zijn. Ik zal mijn aandacht besteden aan de psychologische kant van jouw proces. Zodat het voor jezelf bekrachtigend werkt en voor je dierbaren heel duidelijk wordt waarom we dit vreugdevolle moment samen vieren.

Ellen Worm

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen Worm ( 1982 ). Ik ben spiritueel life coach en ondersteun mensen die hooggevoelig zijn naar een veilige basis in zichzelf. Ik doe dit door middel van coaching op individueel vlak maar ook organiseer ik elke maand een bijeenkomst waar we met gelijkgestemde mensen bij elkaar komen. Tijdens deze zondagmiddag delen we onze ervaringen met betrekking tot het thema dat ik heb gekozen, doen we krachtige oefeningen om dichter bij jezelf te komen, prachtige visualisaties en vieren we het leven door middel van een dansje en een gul gelach. Daarnaast schrijf ik mijn eigen autobiografie met mijn levensverhaal.

Ik ondersteun het proces van zelfrealisatie en het vieren van weten wie we je bent ten volste. We zijn onze eigen liefde! We zijn liefde. Ik ben hier persoonlijk door schade en schande achter gekomen tijdens mijn onveilige jeugdjaren, en later als model waar ik de wereld gewonnen had maar mijn innerlijk totaal was vergeten. Ik verloor mezelf in de buitenwereld en raakte depressief en oververmoeid waardoor ik een lange innerlijke reis heb gemaakt naar zelfhealing en zelfcompassie voor alles wat er in mij leefde. Het bleek een spirituele reis die me diep heeft doen beseffen dat we hier tijdelijk op aarde zijn, ons lichaam een tijdelijk voertuig is van ons handelen, en dat we hier zijn om ons bewust te worden van onze essentie en dat we beseffen dat we zelf de schepper en het schepsel zijn.

Op een diep menselijk niveau herinneren dat we zelf liefde zijn en dit willen delen met de mensen om je heen is een glorieuze dag van blijdschap.

Bel, WhatsApp of mail me voor meer informatie: 06 48 37 91 38

Lieve groet, Ellen Worm

Lees ook mijn artikelen:

  1. Hou meer van jezelf, word minder afhankelijk van liefdesrelaties: https://www.inspirerendleven.nl/houd-van-jezelf-word-minder-afhankelijk-in-relaties/