Lightworker.eu

Ben jij degene die dit herkent?

Coachingstraject: Wil je de regie over je leven weer terugkrijgen door middel van inzichten en bewustwording?

Begeleiding HSP, kinderen en volwassen met (Hoog) gevoeligheid: Mis je de verbinding met jezelf? Je probeert je staande te houden in het leven, maar door alles wat je voelt trek je je steeds meer terug?

Eenheidshealing: Wil je groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn? Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam en de ziel.

Recensies:

Ik klopte aan bij Ellen omdat ik al lange tijd niet zo lekker in m’n vel en lijf zat. Met één sessie voelde ik mij al opgeluchter en meer in mijn lichaam. Bedankt Ellen voor de rust die je mij terug gegeven hebt! Leonie. (Coachingstraject)

Ik heb een 1 op 1 afstandshealing mogen ontvangen van Ellen. Vanaf het begin tot het eind is het een schouwspel van kleuren, energie en vibratie. Ik heb een aantal dingen los kunnen laten met behulp van de trillingen, mijn chakra’s werden stuk voor stuk ‘aangepakt’ en dat is zo voelbaar! Het contact achteraf is ook fijn. Ze neemt echt de tijd voor je. Dank je wel Ellen. Cecile. (Afstandshealing)

Was heerlijk! Ik voelde me gedragen door de positieve energie. Een warme deken van liefde en licht. De oefening aan het begin was helder, vertelde je vol liefde met warme stem. Cyrina (Online Lichtcirkel)

Ellen Worm

Ellen is ervaringsdeskundige, healer, spreker en schrijver op het gebied van Aardse spiritualiteit, (hoog) gevoeligheid & innerlijke kracht, heelwording, zelfliefde en relaties. Ze organiseert regelmatig een Lichtcirkel. Volg haar via Facebook, YouTube en Spotify (voor oa geleide meditaties) onder haar eigen naam. Of via Instagram @lightworker.eu