Ben jij degene die dit herkent?

Coachingstraject: Wil je de regie over je leven weer terugkrijgen door middel van inzichten en bewustwording?

Begeleiding HSP, kinderen en volwassen met (Hoog) gevoeligheid: Mis je de verbinding met jezelf? Je probeert je staande te houden in het leven, maar door alles wat je voelt trek je je steeds meer terug?

Eenheidshealing: Wil je groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn? Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam en de ziel.

Aardse spiritualiteit: Je zielenlicht wil zich verdichten in de vorm ( je lichaam). Ons doel is daarom niet verlichting: weggaan bij je aardse gevoelens en emoties maar verdichting. Van je ongebonden vrije licht, je godsvonk in de beperking stappen van tijd en ruimte is wat geaarde spiritualiteit betekend. Jouw unieke licht in de materie zetten en in je gevoelsleven. Dat creëert geluk, rijkdom, schoonheid, diepte en buitengewone kracht. Een menselijke engel! Ik begeleid je in dit proces van door middel van krachtige oefeningen, geleide meditatie, ontspanning en jou wil tot verandering!

Recensies:

Een herberg van licht en warmte in een woeste wereld!”

Heleen Litmaath

“Alweer enige tijd volg ik Ellen in haar interviews, haar schrijfwerk en lichtwerk. Het moest er natuurlijk eens van komen om haar live te ontmoeten. Vanmiddag kreeg ik die kans op een mooie laagdrempelige workshop die ze gaf aan een cirkel van mannen en vrouwen. Ellen heb ik daarin leren kennen als een bevlogen enorm energieke jonge vrouw, die vurig en vol humor haar licht uitstraalt om ons als deelnemers te brengen bij ons innerlijk licht. Dat deed ze voor mij op een verrassend verkwikkende manier in een prettige mix van lichaamswerk, meditatie, muziek, eenheidsheling en deelronde. Ze gaf ons een heel fysieke ervaring van het gronden van je licht op aarde. Haar aardse manier van ”lichtwerk bedrijven’ getuigt van diep doorvoelde ervaringswijsheid. Daarmee kan ze voor velen een heel heldere snaar raken, eentje die we precies nu zo nodig hebben, om voluit aanwezig te zijn met al wat we in ons hebben, hemel en aarde te verbinden en het mannelijke en vrouwelijke in onszelf te eren en te belichamen. Voor herhaling vatbaar. Jacinta Kogelman”

“Dank je wel voor je herkenbare nuchtere kijk op spiritualiteit, echt een verademing! Veel mensen zijn op zoek naar spiritualiteit en wat jij mensen geeft, is het inzicht dat iedereen al spiritueel is. Dat je niet jezelf hoeft te vinden, maar dat je jezelf al bent. Ik hou daarvan! Daarbij vind ik je als persoon echt heel leuk, open en kundig. Zonder oordeel en ik voelde me ook gezien. De helingen die je faciliteerde, zowel in een rollenspel als tijdens een begeleide meditatie waren ongelooflijk helend! Daar waar ik tijdens de lichtcirkel vrijdags eindelijk een beetje toe kon geven dat ik last heb van bepaalde aspecten in mijn leven, daar ging de maandag erop zo gemakkelijk de resterende rem af, dat ik heerlijk een potje heb kunnen huilen. Daardoor kon ik ook zien wáárom ik nooit bij mijn gevoel kon. En dat was zó bevrijdend en helend! Dinsdags heb ik in huis overbodige dingen opgeruimd en weggedaan. Ik ben een big believer van: opgeruimd huis, opgeruimd hoofd. En dit ging duidelijk synchroon! Ik voel me nu al een stuk helderder en energieker dan voor de lichtcirkel. Dank je wel voor deze gave ervaring! Natasja

In februari was de eerste lichtcirkel van Ellen op locatie en wat was dit fijn! Er hangt een hele fijne, ongedwongen sfeer en wat ik vooral heel fijn is dat het allemaal niet te zwaar wordt. Gewoon op een leuke manier, met verschillende oefeningen, dichter bij jezelf komen en vooral de dansjes maken je spontaan weer blij 🙂 Tilly (Lichtcirkel: Van hoofd naar hart)”

“In een mooie setting en met fijne begeleiding van Ellen, heb ik genoten van de Lichtcirkel. Een programma met geleide meditatie, muziek, uitwisseling, dans en oefeningen om stil te staan en de verdieping te maken in het thema Yin-Yang gaf mij een erg fijn gevoel. De avond vloog voorbij en ik ging ontspannen en met een goed gevoel naar huis. Alsof ik weer gevoed was met nieuwe energie. Lynn (Lichtcirkel: Van hoofd naar hart )”

“Ik klopte aan bij Ellen omdat ik al lange tijd niet zo lekker in m’n vel en lijf zat. Met één sessie voelde ik mij al opgeluchter en meer in mijn lichaam. Bedankt Ellen voor de rust die je mij terug gegeven hebt! Leonie. (Coachingstraject)”

“Ik heb een 1 op 1 afstandshealing mogen ontvangen van Ellen. Vanaf het begin tot het eind is het een schouwspel van kleuren, energie en vibratie. Ik heb een aantal dingen los kunnen laten met behulp van de trillingen, mijn chakra’s werden stuk voor stuk ‘aangepakt’ en dat is zo voelbaar! Het contact achteraf is ook fijn. Ze neemt echt de tijd voor je. Dank je wel Ellen. Cecile. (Afstandshealing) “

“Was heerlijk! Ik voelde me gedragen door de positieve energie. Een warme deken van liefde en licht. De oefening aan het begin was helder, vertelde je vol liefde met warme stem. Cyrina (Online Lichtcirkel)”


Ellen Worm

Ellen is ervaringsdeskundige, inspirerend spreker, podcastmaker, healer en schrijver op het gebied van Aardse spiritualiteit, (Hoog) gevoeligheid & innerlijke kracht, heelwording, zelfliefde en relaties. Ze organiseert maandelijks een groepsbijeenkomst met Lichtcirkel, en geeft workshops met Gerrit Gielen, partner van auteur Pamela Kribbe. Volg Ellens’ haar via Facebook, YouTube en Spotify (voor oa geleide meditaties) onder haar eigen naam. Of via Instagram @lightworker.eu

Hieronder kun je het persoonlijk verhaal van Ellen beluisteren via een podcast met Patrick Kicken. https://open.spotify.com/embed/episode/3BWRI7Lv09kYOKrHGM9OK8?utm_source=generator

Hier lees je een Interview met Ellen in ParaVisie Magazine. https://www.lightworker.eu/bewustwording/wij-zijn-niet-een-maar-wel-verbonden/

Ellen in ParaVisie Magazine