Goed dat je hier bent!

“Ik klopte aan bij Ellen omdat ik al lange tijd niet zo lekker in m’n vel en lijf zat. Met één sessie voelde ik mij al opgeluchter en meer in mijn lichaam. Bedankt Ellen voor de rust die je mij terug gegeven hebt! Leonie, Coachingtraject

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Ellen Worm en ik bied ondersteuning en begeleiding voor hooggevoelige volwassenen en kinderen die vastlopen in het systeem en zich niet thuis voelen. Als ervaringsdeskundige begrijp ik hun unieke uitdagingen. Mijn missie is om hun kwaliteiten te normaliseren, zodat ze weer vertrouwen krijgen in hun emoties, innerlijke wijsheid en zich veilig voelen in hun lijf en op aarde.

Ben jij degene die dit herkent?

Coaching voor Hooggevoeligen: Wil je beter omgaan met jouw hooggevoeligheid en verbinding met jezelf vinden? Ik begeleid kinderen en volwassenen om weer in contact te komen met hun innerlijke kracht. Ik kan je helpen door inzichten en bewustwording tijdens een coachingstraject.

Life Coaching traject: Wil jij de regie over je leven terugkrijgen? Je emoties kunnen doorvoelen en echt leven? Gelukkig zijn met jezelf? Neem dan contact met mij op.

Healing: “Ontdek de helende kracht van Eenheidshealing: balans, groei en spirituele ontwikkeling. Ervaar innerlijke kracht en boek een sessie.”

Lichtcirkels: Verbind je met gelijkgestemden en ontdek bewustzijnsgroei en zelfheling tijdens onze maandelijkse Lichtcirkel in Nijmegen. Ervaar innerlijke groei met inspirerende oefeningen, helende visualisaties, zang en dans.

Radiant Sound Circle: Ontdek de helende kracht van mantra’s en stemexpressie in de intieme setting van de Radiant Sound Circle. Kom en laat je stem horen, terwijl we ons ware potentieel ontdekken en de aarde en hemel verbinden.

Intuïtieve massage voor vrouwen: Ontdek de helende kracht van intuïtieve massage en kom in contact met innerlijke rust en balans. Boek nu jouw massage en voel je herboren.

NEW: Ontdek jouw ware potentieel als Lichtwerker en verbind het hemelse met het aardse. Begeleidende reis van licht, liefde en heling voor gevoelige zielen. Jaartraject “Thuiskomen in het Licht” met persoonlijke coaching, spirituele ontwikkeling, innerlijke kind healing, helende energie en maandelijkse bijeenkomsten. Investeer in jezelf en laat jouw innerlijke licht stralen.

Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het formulier onderaan deze pagina.

Ellen Worm, Lichtwerker

Welkom op de website van Ellen, een ervaren life coach, healer, en schrijfster gespecialiseerd in Hooggevoeligheid, Innerlijke kracht en begeleiden van Lichtwerkers.

“Verlang je naar verbinding en gelijkgestemdheid? Kom dan maandelijks naar de inspirerende bijeenkomsten van Ellen, waar je kunt deelnemen aan Stemexpressie met Mantra zingen. Ontdek bewustzijnsgroei, aarding en zelfheling, en deel jouw waarheid zonder zorgen over je zangtalent. Het gaat hier om Stemexpressie en het durven delen van jouw waarheid.”

Volg Ellen op Facebook, YouTube en Spotify om op de hoogte te blijven van haar inspirerende content en waardevolle inzichten. Op Instagram kun je haar volgen via @lightworker.eu, waar ze haar licht en kennis deelt.

Wil je meer weten over Ellen en haar persoonlijke verhaal? Bekijk dan het interview met Patrick Kicken. https://youtu.be/g8h2u-dn5HA

Wil je alle inspirerende blogs lezen die Ellen geschreven heeft? Klik dan op deze link: https://www.inspirerendleven.nl/author/ellen-worm/

“Samen werken aan jouw doelen? Neem contact op via het inschrijfformulier onderaan deze pagina of stuur me een WhatsApp bericht dan ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.